Всі новини

Оновлена лінійка міні екскаваторів

02.08.2017

Тепер в каталозі центру спеціальної техніки «Альфатех» представлена абсолютно нова лінійка якісних міні-екскаваторів від всесвітньо відомих виробників спецтехніки BOBCAT і HYUNDAI. Незалежно від експлуатаційної маси (1138-13700 кг), об'єму ковша (0,04-0,65 м3), потужності (10-113 к.с.), і глибини копання (1820-6050 мм), всі моделі машин мають високу продуктивність при виконанні різних землерийних робіт і реалізації дорожньо-будівельних проектів. Завдяки невеликим габаритам міні-екскаваторів і невеликого радіусу повороту платформи, такі машини здатні ефективно вирішити будь-яке поставлене завдання навіть в умовах обмеженого простору.

Серед оновленої лінійки міні екскаваторів, ви знайдете:

Всі представлені машини обладнані гусеничним приводом і оснащені рядом конструктивних особливостей, які забезпечують довговічність експлуатації машини і доступне технічне обслуговування.

Незабаром в Альфатех нова модель міні екскаватора Bobcat - E17Z

На початку цього року, один з лідерів ринку спеціалізованої техніки, компанія Bobcat запустила нову модель міні екскаватора E17Z. Незважаючи на те, що машина ще не з'явилася на ринку, виробники вже стверджують, що зробили справжню «гармонію потужності, комфорту і універсальності». Проектуючи E17Z, одним із головних завдань стояло створення максимально зручної і адаптивної ергономіки управління. І якщо вірити словам представників компанії, у них це вийшло.

Серед основних технічних параметрів, варто відзначити:

  • нульове заднє звисання (zero tail);

  • двигун – KUBOTA D722, потужність 10,2 кВт;

  • глибина копання – 2,5м.;

  • експлуатаційна маса – 1749 кг.

Однак, основною перевагою міні екскаватора БОБКЕТ E17Z, є можливість зміни ширини по гусеницях з 1,36 м до 0,98 м, через що машину можна сміливо назвати всюдихідній.

Незважаючи на те, що каталог центру спеціалізованої техніки «Альфатех» на сьогодні включає понад 500 одиниць техніки спеціального призначення, ми прагнемо запропонувати своєму клієнтові максимальний вибір і тому не перестаємо оновлювати лінійки новими моделями машин. Ми готові запропонувати найрізноманітніші рішення для вашого бізнесу. Не поспішайте робити самі, скористайтеся технікою від Альфатех.