Всі новини

Оновлені автогрейдери Shantui для дорожнього будівництва

20.05.2021

Центр спеціалізованої техніки Альфатех представляє автогрейдери від китайського виробника Shantui. Компанія займає лідируючі позиції серед найбільших світових виробників спецтехніки. Всі моделі виготовлені з використанням сучасних технологій і надійних матеріалів. Техніка широко застосовується в будівництві, сільському і комунальному господарстві.

Для виробництва автогрейдерів компанія Шантуй використовує висококласні деталі німецького виробництва, які забезпечують довгий термін служби. Широкий модельний ряд дає можливість підібрати техніку для самих різних робіт: вирівнювання ґрунту, транспортування сипучих матеріалів, розчищення території.

Технічні характеристики

Модельний ряд включає автогрейдери SG 14, SG16-3, SG18-3 та SG21-3. Вони оснащені вдосконаленою гідравлічною трансмісією, яка забезпечує комфортне проведення робіт в ускладнених умовах, наприклад, при експлуатації на схилах, поруч з траншеями і ямами. Основні технічні параметри представлених моделей:

  • двигун CUMMINS потужністю від 118 до 160 к. с.;
  • трансмісія з 6 передачами, яка забезпечує максимальну швидкість пересування до 44 км/год;
  • гідравліка з номінальним робочим тиском 17 мПа дозволяє виконувати великі обсяги роботи в короткі терміни;
  • відвал з міцної сталі здатний проникати на глибину до 500 мм.

Моделі оснащені приймачами з зовнішнім кільцем, які передають високий крутний момент для збільшення кута різання при обробці грубих поверхневих матеріалів. Конструкція коробчатого типу, зварена з інтегральних пластин, забезпечує високий ступінь безпеки та надійність в моменти інтенсивного процесу роботи.

Експлуатаційні особливості представлених моделей

Автогрейдери - це незамінна техніка для чищення великих територій від снігу, піску, гілок, тому вони широко застосовуються в комунальних господарствах. Також вони використовуються в будівництві для розрівнювання ґрунту і при підготовці майданчика для встановлення фундаменту. Для впливу на тверді покриття під час ремонту автомобільних доріг призначені моделі з ріпером.

Всі моделі оснащені просторою кабіною, з якої оператор комфортно управляє технікою і стежить за виконанням поставлених завдань. Крісло водія регулюється, а на приладовій панелі розміщені всі елементи управління. Міцні скла забезпечують безпеку і широкий кут огляду. Вони також створюють хорошу шумоізоляцію при максимальних обертах двигуна та інтенсивній роботі.

Навісне обладнання виконано з високоякісної сталі, яка відрізняється міцністю і зносостійкість. Тому відвали стійкі до механічних пошкоджень і корозії. Для підвищення рівня безпеки в кожному автогрейдері встановлена запасна система гальмування, є блокування робочого обладнання.

Центр спеціалізованої техніки «Альфатех» представляє якісні автогрейдери китайського виробництва для широкого спектра робіт. Ми напряму співпрацюємо з представниками компанії «Шантуй», тому спецтехніка продається з гарантією і повним сервісним обслуговуванням. У нашому центрі можна придбати будь-яку модель в лізинг. Здійснюємо доставку в будь-яку точку України. Оглянути та перевірити автогрейдери можна на нашій виставковому майданчику в селищі Підгородне, Дніпропетровської області.