Всі новини

Оновлений фронтальний навантажувач Shantui L55-B5 вантажопідйомністю понад 5 тонн

04.02.2022

Центр спеціалізованої техніки Альфатех представляє потужний фронтальний навантажувач Shantui L55-B5 китайського виробництва. Модель чудово справляється з вантажними та землерийними роботами. Показує високу ефективність при виконанні кар'єрних та будівельних робіт. Навантажувач здатний швидко переміщати великі обсяги сипких матеріалів. Відрізняється простим технічним обслуговуванням, гарною маневреністю та потужним двигуном.

Головні характеристики

У таблиці наведено основні технічні параметри.

Найменування характеристики, одиниця виміру Числове значення параметру
Потужність двигуна, к. с. 220
Експлуатаційна маса, кг 17 000
Об'єм ковша, м3 3
Максимальна висота розвантаження, мм 3 045
Дальність розвантаження, мм 1 115
Максимальне зусилля копання, кН 185
Робочий об'єм, л 9,7
Статичне перекидання навантаження (в повному положенні), кг 11 000
Висота пальця стріли, мм 4 100
Максимальна швидкість (вперед), км/год 40
Максимальна швидкість (назад), км/год 15
Довжина, мм 8 220
Ширина, мм 3 066
Висота, мм 3 470
Колісна база, мм 3250

Експлуатаційні особливості

Висока ефективність техніки забезпечується потужним 6-циліндровим агрегатом Weichai з турбонаддувом. Система кермового управління з поршневим насосом та робоча гідравліка сприяють збереженню продуктивності за будь-яких робочих умов. Завдяки цьому не відбувається падіння потужності при керуванні ковшем або стрілою навіть на найнижчих обертах. Поршневий насос може виходити на мінімальну подачу, тим самим заощаджуючи витрати палива.Фронтальный погрузчик Shantui L55-B5 грузоподъемностью более 5 тонн

Інші технічні особливості:

  • Модель оснащена мостами з гальмами, що постійно перебувають у масляній ванні. Вони набагато простіші в технічному обслуговуванні в порівнянні зі стандартними сухими гальмами.
  • Надійна конструкція мостів забезпечує захист гальмівних дисків від механічних пошкоджень. При цьому масло очищає диски від дрібних частинок, тим самим збільшуючи термін експлуатації.
  • Така гальмівна система зазвичай використовується в машинах, призначених для виконання робіт на складних ділянках з підвищеною концентрацією пилу або вологи.
  • Робоча гідравліка посилена шестеренним насосом. У комбінації з автоматичною трансмісією вона забезпечує просте керування машиною.
  • Електрогідравлічне керування та перемикання під навантаженням дають можливість оператору повністю зосередитися на управлінні стрілою та робочим обладнанням. Завдяки цьому значно знижується стомлюваність машиніста у процесі виконання завдання будь-якої складності.
  • За бажанням на навантажувач можна встановити додаткову гідравлічну систему та швидкознімну муфту для монтажу навісного обладнання.

Альфатех є ексклюзивним представником компанії "Шантуй" в Україні. Ми пропонуємо клієнтам найкращі ціни, та можливість придбати техніку в кредит. На всі машини поширюються офіційна гарантія та якісне технічне обслуговування. Протестувати фронтальні навантажувачі та іншу спеціалізовану техніку можна на нашому виставковому майданчику у місті Підгородне, Дніпропетровської області.