Всі новини

Огляд фронтальних навантажувачів Shantui

24.06.2021

Центр спеціалізованої техніки Альфатех представляє фронтальні навантажувачі від китайського виробника Shantui. Це малогабаритна техніка з потужним двигуном і високою вантажопідйомністю, яка використовується в промисловості і сільському господарстві. Завдяки невеликим розмірам на фронтальних навантажувачах можна вільно переміщатися по дорогах загального користування.

Технічні характеристики

Моделі SL30WN, L39-B3, SL50WN, L55-B5, SL60W, L76-C3 – найнадійніші та популярні в серії фронтальних навантажувачів. Вони відрізняються компактними розмірами та найнижчою вагою. Моделі оснащені трансмісією многовального і планетарного типу, яка забезпечує швидке перемикання швидкостей при інтенсивному навантаженні. Місткі ковші дають можливість операторам виконувати великий обсяг роботи за короткий термін. Модель L39-B3 має злегка збільшену колісну базу розміром 2900 мм. Завдяки цій модифікації навантажувач більш стійкий при роботі на ґрунтовій поверхні.

Фронтальный погрузчик Shantui SL50W

Основні технічні характеристики SL30WN й SL50WN:

  • надійні двигуни Weichai потужністю 92 кВт при 2000 об/хв;
  • експлуатаційна маса – 10,3 й 10,8 т;
  • середній об'єм ковша – 1,8 м3;
  • стандартна вантажопідйомність – 3 т;
  • максимальна висота розвантаження – 3200 мм;
  • граничний виліт кромки ковша – 906 мм.

Двигуни в стандартній комплектації відповідають європейським екологічним стандартам. Вони відрізняються підвищеним ресурсом, надійністю і здатністю працювати в будь-яких погодних умовах. При бажанні можна встановити більш потужний двигун від компанії Cummins і трансмісію від ZF або Meritor.

Експлуатаційні особливості представлених моделей

Фронтальні навантажувачі вантажопідйомністю до 3 тонн використовуються в будівництві, прибирання сміття та завантаження сипучих матеріалів в самоскиди. Зазначені моделі не слід використовувати для риття і копання, оскільки вони не здатні опускати ковші нижче рівня коліс. Проте, навантажувач з ковшем об'ємом 1,8 м3 здатний за один раз перемістити велику кількість матеріалу.

Моделі SL30WN та L39-B3 від компанії Шантуй комплектуються повним спектром навісного обладнання. На навантажувачі можна встановити:

  • стаціонарні або знімні ковші;
  • гідравлічні закриваються ковші;
  • міцні вила для переміщення штабелювання вантажів;
  • різноманітні захоплення для транспортування бочок і колод;
  • комунальні відвали, бункерні щітки та снігоочисники для комунального господарства;
  • зернові ковші й інші захоплення, які використовуються в сільському господарстві.

Кабіна навантажувача виконана за стандартами ROPS / FOPS, які забезпечують високий ступінь безпеки оператора і знижений рівень шуму. Система клімат-контролю створює комфортні умови роботи при будь-якій погоді. Управління просте і зрозуміле, оскільки всі елементи розміщені на одному джойстику. Оновлена цифрова приладова панель точно показує всі параметри машини під час роботи.

Центр спеціалізованої техніки Альфатех представляє фронтальні навантажувачі Шантуй за найкращими цінами від виробників. Ми офіційно представляємо компанію в Україні, тому на всю техніку передбачені гарантія і повноцінне сервісне обслуговування. Оглянути та перевірити навантажувачі можна на нашій виставковому майданчику в Підгородне, Дніпропетровської області.