Всі новини

Для сільськогосподарських робіт. Огляд нової лінійки навантажувачів Shantui

07.02.2022

Альфатех представляє клієнтам сучасні навантажувачі Shantui Construction Machinery Co., Ltd. Це універсальна техніка, яка використовується в різних сферах. Навантажувачі знайшли своє застосування у промисловому та сільськогосподарському секторі. Головне завдання техніки – транспортування сипких матеріалів та ґрунту. Завдяки великому вибору навісного обладнання, навантажувачі можуть замінити інші машини.

Основні технічні показники

На цей час лінійка включає 4 моделі: SL30WN-AGRI, L39B3-AGRI вантажністю 3 тонни та SL50WN-AGRI, L55B5-AGRI – до 5 тонн. Техніка оснащена двигунами Weichai потужністю до 220 к. с. Силові агрегати добре себе демонструють при виконанні будь-яких завдань. Відрізняються економною витратою палива та простим технічним обслуговуванням.

Сельскохозяйственный погрузчик Shantui SL30WN-AGRI

Динамічне охолодження покращує ефективність та підвищує безпеку при складних роботах. Паливна система захищена спеціальним фільтром, що видаляє механічні домішки. До інших переваг навантажувачів можна віднести:

  • міцну конструкцію та високу якість робочих елементів;
  • повне збереження продуктивності при низькому споживанні палива;
  • великий вибір навісного обладнання;
  • просте управління за рахунок продуманої трансмісії.

Техніка пройшла довгі випробування та відмінно підходить для ефективної роботи на території України за будь-яких погодних умов.

Експлуатаційні особливості

Сучасна простора кабіна забезпечує оператору найвищий рівень комфорту. Широке скло створює круговий огляд і гарантує точність виконання робочих завдань. Міцна конструкція збільшує безпеку та дозволяє працювати у складних умовах. Крісло та всі елементи управління регулюються за особистими перевагами машиніста. Всередині встановлено систему кондиціонування для створення комфортної температури.

Фронтальный погрузчик Shantui SL30WN-AGRI

Широкі шини з глибоким протектором дають можливість техніці вільно пересуватися по будь-якому покриттю зі збереженням маневреності. Вони забезпечують не тільки прохідність, а й збільшують виривне зусилля, дозволяють ефективно трамбувати силос у сховищах. Зміна навісного обладнання відбувається комфортно шляхом швидкознімного пристрою та 3-секційного гідравлічного розподільника.

Центр спеціалізованої техніки Альфатех – ексклюзивний представник компанії «Шантуй» на території України. Вся техніка є офіційною, а ціни встановлені виробником. Ми доставляємо машини по всій Україні, забезпечуємо якісне обслуговування, робимо ремонт тільки сертифікованими деталями. Протестувати навантажувачі завжди можна на виставковому майданчику у місті Підгородне, Дніпропетровської області.