Всі новини

Особливості фронтальних навантажувачів Hyundai HL780-9S

13.08.2021

Асортимент нашого складу поповнився навантажувачами Hyundai HL780-9S. Ці техзасоби володіють економічним мотором, високою потужністю. Тому дані машини використовують в самих різних цілях, наприклад:

  • підготовка, розчищення територій;
  • виконання робіт нульового циклу на будмайданчиках;
  • планування ландшафту ділянок;
  • реалізація навантажувальних заходів.

Технічні засоби виділяються значною масою, тому здатне працювати з в'язкою, скелястим ґрунтом. Можливе навантаження крупнозернистих сипучих матеріалів. У кар'єрах подібна техніка часто застосовується для вилучення великих валунів з земляного масиву. Такий підхід допомагає заощадити на здійсненні вибухових робіт.

Які характеристики виділяють навантажувач Hyundai HL780-9S серед схожих машин?

Техзасобів працює на базі американського дизельного движка Cummins QSM11. Конструкція двигуна включає ефективну систему водяного охолодження. ДВС працює в комбінації з багатофункціональною АКПП, що має 4 передніх і 3 задніх швидкості. На рідних покришках машина здатна розвивати швидкість до 36,5 км / год. Інші параметри навантажувального механізму зведені в таблицю.

Параметр Значення
Місткість ковша 5,2 куб. м
Розмір навантажувача 9475х3450 мм
Гранична висота навантаження 3300 мм
Розмір колії 2440 мм
Гранична висота навантаження 2950 кг
Продуктивність движка 331 к. с.
Місткість бака для пального 450 л
Місткість гідроотсекам 230 л
Максимальний крутний момент 171 кгс·м (при 1400 об/хв)

Переваги навантажувача Hyundai HL780-9S

Дана модель виділяється Z-образної конструкції навантажувального обладнання, що збільшує відривну силу ковша. Серед інших переваг виділяють наступні:

  • можливість установки додаткового навісного обладнання - замість ковша можна чіпляти дорожні щітки, підйомні люльки, відвали, стріляв пристрої;
  • повний привод – 4 ведучих колеса сприяють безперешкодному переміщенню навантажувача по болотистому ґрунті;
  • наявність на капоті пари люків з обох сторін моторного відсіку - це забезпечує вільний доступ до ДВС і інших вузлів;
  • можливість самостійного переміщення між робочими майданчиками - для транспортування машини не потрібно застосування спеціальних евакуаторів.

Кабіна даної моделі виконана у дводверному варіанті з круговим склінням. Підйомні ступені оброблені протиковзним покриттям. Є системи захисту від перекидання, падіння важких предметів. Гасіння вібрацій під час роботи техзасоби забезпечує чутлива гідропідвіска HSC. За комфорт усередині салону відповідає клімат-контроль. Встановлено бортовий ПК.

Звернувшись в наш центр спецтехніки «Альфатех», ви зможете вибрати відповідну машину за оптимальною ціною від офіційного дилера Hyundai в Україні. На всі моделі дається сервісна гарантія. У каталозі «Альфатех» можна знайти оригінальні запчастини до техзасобів «Хендай». Протестувати та оглянути техніку ви зможете, відвідавши виставкову платформу в м Підгородне, Дніпропетровської обл.