Всі новини

Відгуки власників про спецтехніку Hyundai

02.11.2020

Фронтальний навантажувач Hyundai HL760-9S

Фронтальный погрузчик HL760-9SКупили корейський фронтальний навантажувач HL760-9S у офіційного дилера, вже 3 місяці використовуємо. Спасибі хлопцям, допомогли вибрати. Гідравлічна система працює відмінно - піднімає або опускає ківш без ривків, досить швидко. Мотор при таких розмірах - просто супер. Збірка відмінна, всі деталі дуже міцні. Кабіна комфортна: від сидіння спина не болить, амортизація теж хороша. Електроніка сучасна, управляти не складно, але потрібен час, щоб звикнути. Сподіваємося, що проблем не буде. Приємний бонус на випадок чого - гарантія.


Фронтальний навантажувач Hyundai HL630L

Фронтальный погрузчик HL630LКорейця HL630L наше господарство придбало місяць тому. Використовувати почали відразу. За час роботи жодного разу не було збоїв, хоча мотор оре мало не цілодобово. Гідравліка спрацьовує швидко, ківш плавно опускається і піднімається. Процес зручно контролювати з кабіни: стеж за цифрами і натискай кнопку. Втоми в спині в кінці дня не відчувається - крісло дуже зручне, можна налаштувати на будь-яку вагу. Якість відмінна, відразу видно, деталі дуже міцні. Думаємо, що не прогадали.


Екскаватор-навантажувач Hyundai H940S 4WS

Працюю на Н940s 4ws з 2017-го року. Мотор витривалий - з будь-яким завданням справляється справно. Гідравліка хороша - не підтікає жодного разу, претензій немає. З прохідністю все в порядку - проїде по будь-якій дорозі. Кабіна дуже хороша, все відмінно видно в будь-яку сторону. Місця цілком достатньо для водія будь-якої ваги. Крісло комфортне - сильно не втомлюєшся. Навіть по дрібницях ще жодного разу не ремонтував, якість дуже гарне. Корейці добре зробили, респект. Рекомендую саме цю марку.