Всі новини

Перша модель компактного погрузчика Bobcat L85

29.04.2021

На складі центру спеціалізованої техніки Альфатех з'явилися нові компактні навантажувачі Bobcat L85. Модель випускається з потужним двигуном, надає можливість зручного управління та додаткові функції для безпеки і надійного контролю робочого процесу. Техніка для вантажних і очисних робіт відмінно підходить для сільськогосподарської та будівельної сфери.Погрузчик Bobcat L85

Головні технічні показники моделі L85

Розглянемо головні технічні характеристики навантажувача.

Найменування параметру, одиниця виміру  
Робоча маса, кг 5091
Маса при транспортуванні, кг 4674
Потужність двигуна на 2400 об/хв, кВт 50,7
Продуктивність помпи, л/хв 73,4/103,5
Перекидне навантаження, кг 3801
Вантажність, кг 1901
Місткість ковша, м3 0,8

Основні переваги погрузчика

Навантажувач оснащений потужним двигуном і гідравлічною системою. Мотор запускається стандартним ключем. Але для швидкого запуску і зупинки двигуна в процесі роботи можна використовувати спеціальні «софттач» кнопки, зручно розташовані на правій консолі. Машина оснащена автоматичним стоянковим гальмом і функціями допомоги при русі на ухилі.

Модель L85 включає ковші загального призначення і комбінований, для легких матеріалів, вила для піддонів, кутову щітку і навісне обладнання для снігоприбиральних машин. Гідравлічна система дає можливість оператору перемикатися на альтернативну схему управління машиною. Вона забезпечує автоматичне керування частотою обертання двигуна і швидкістю руху техніки.

Кабіна закрита і знаходиться під тиском, що відповідає вимогам безпеки FOPS II. Модель L85 в стандартній комплектації оснащується системами обігріву, вентиляції та кондиціонування повітря (HVAC). Перемикач зміни напрямку розташований на передній стороні джойстика та управляється вказівним пальцем. Органи управління блокуванням диференціалу і стрілою знаходяться під рукою оператора на верхній частині джойстика. П'ятидюймовий світлодіодний дисплей показує всю необхідну інформацію і зображення з камери заднього виду.

Центр спецтехніки Альфатех представляє високоякісну техніку Бобкет з гарантією і повним сервісним обслуговуванням. Нову модель навантажувача L85, а також будь-яку іншу техніку можна оглянути та протестувати в роботі на нашій виставковому майданчику в селищі Підгородне, Дніпропетровської області. Попередню інформацію можна дізнатися за контактним телефоном.