Всі новини

Планетарні шнекові бури BOBCAT

10.05.2018

Компанія BOBCAT - це провідний виробник навісного обладнання для будівельної спецтехніки. Даним виробником були розроблені нові пристрої з буром планетарної передачі: 35PH і 50PH. Вони сумісні з раніше випущеними моделями навантажувачів з бортовим поворотом на колісному і на гусеничному ходу, з міні навантажувачами, а також з повнопривідної спецтехнікою даної категорії. Представлені планетарні шнекові бури (бури з високим крутним моментом) BOBCAT мають однаковий діаметр (0,29 м) і довжину (1,05 м). Такі технічні показники забезпечують буріння отворів глибиною 1,85 метрів без подовження обладнання. Однак, скориставшись доступним додатковим внутрішнім подовженням можна істотно збільшити глибину буріння більш ніж в половину від початкової глибини (1,21 м).

Особливості планетарних шнекових бурів BOBCAT з високим крутним моментом

Конструктивні особливості робочого об'єму циліндра забезпечують більшу ефективність, незважаючи на менші приводні корпуси даних шнекових бурів (на відміну від бурів прямого приводу). Завдяки меншому розміру приводного корпусу занурення здійснюється всієї головкою повністю, досягаючи велику глибину буріння. Планетарні бури даного виробника забезпечують наступне:

  • 35PH - сила крутного моменту 5,663 Нм дозволяє досягти великої глибини буріння при роботі в складних умовах (кам'янисті породи, мерзлий грунт і т.д.);

  • привод 50PH забезпечує крутний момент до 7,174 Нм. На відміну від бурів прямого приводу може бурити глибокі ями більш ефективно.

Дані шнекові бури мають універсальну кріпильну систему, дозволяючи таким чином використовувати обладнання на екскаваторах (система кріплення Bobcat X-Change) і навантажувачах (система кріплення Bob-Tach). Завдяки даному устаткуванню в складних умовах буде забезпечена безперебійна робота і підтримка продуктивності. Для отримання більш детальної інформації звертайтесь до нас по вказаному телефону.

Альфатех - ваш персональний помічник у виборі бурів.