Всі новини

Популярна модель Кореї. Вивчаємо фронтальний навантажувач Hyundai HL760-9S

02.11.2021

Центр спеціальної техніки Альфатех представляє фронтальний навантажувач Hyundai HL760-9S. Модель з потужним двигуном відмінно підходить для різних будівельних та вантажних робіт. Висока продуктивність забезпечена в будь-яких погодних умовах за рахунок системи охолодження та якісної трансмісії.

Технічні характеристики моделі HL760-9S

Важливі показники представлені у таблиці.

Найменування характеристики, одиниця виміру Числові значення параметру
Потужність двигуна, к. с 215
Експлуатаційна маса, кг 17 600
Об'єм ковша, м3 3,2
Максимальна висота розвантаження, мм 3 000
Робочий об'єм, см3 8 300
Габаритна довжина, мм 8 065
Габаритна ширина, мм 2 900
Габаритна висота, мм 3 440
Глибина різання, мм 90
Максимальна швидкість пересування, км/год 38,4
Перекидне навантаження, т 12,06
Робочий тиск у гідросистемі, кгс/см2 210
Кут перекидання при максимальній висоті 47°
Радіус розвороту, м 5,7
Максимальна вантажність, кг 6 030

Головні особливості екскаватора

Навантажувач Hyundai оснащений міцною та надійною шарнірно-зчленованою рамою, яка здатна витримувати великі навантаження та інтенсивно працювати з вагою до 6 тонн. Двигун з 4 циліндрами та потужністю 215 к. с. забезпечує високу продуктивність за будь-яких погодних умов. Також до інших переваг моделі варто віднести: водяне охолодження, яке забезпечує оптимальну роботу двигуна при інтенсивному навантаженні; коробку передачі від компанії ZF швидкого переміщення між об'єктами; важільний механізм Z-подібної форми для досягнення максимально можливої ​​сили відриву.

Модель відрізняється досить компактними габаритами та гідним часом робочого циклу. Повністю завантажений ківш навантажувач підіймає за 6 секунд, при цьому повне розвантаження відбувається за 1,4 секунди. Робоче обладнання опускається з верхньої точки рівня землі за 3 секунди.

Сучасна кабіна забезпечує комфортні умови для оператора. Широке панорамне скло створює відмінний круговий огляд при виконанні роботи. Омивач та очисник лобового скла зберігають видимість за будь-якої погоди.

Усередині встановлено систему клімат-контролю. Завдяки їй усередині кабіни завжди тепло, а повітря постійно вентилюється. Дві двері, розташовані з боків кабіни, забезпечують зручніший вхід і вихід на об'єкті з обмеженим простором. Спеціальні люки, що відкривають, призначені для отримання швидкого доступу до важливих робочих компонентів.

Клієнти можуть перевірити робочі можливості навантажувачів «Хендай» та іншої спецтехніки на виставковому майданчику у місті Підгородне, Дніпропетровської області. Центр спецтехніки «Альфатех» надає гарантію від виробника та повне технічне обслуговування. Придбати навантажувачі та іншу техніку можна у кредит або за допомогою оформлення лізингу.