Всі новини

Кар'єрні самоскиди Shantui

18.06.2021

На склади центру спеціалізованої техніки Альфатех надійдуть кар'єрні самоскиди компанії Shantui. Модельний ряд включає чотири моделі: MT3900RA, MT3900, MT3680, MT3A00. Техніка відрізняється потужними двигунами, великим запасом ресурсу, високою надійністю і помірним споживанням палива.

Карьерный самосвал Shantui MT3900RA

Основні техничні характеристики

Всі моделі оснащені силовими агрегатами Weichai серії WP, який забезпечують великий крутний момент при низькій частоті обертання. Двигуни відрізняються високою несучою здатністю і дають можливість машинам легко рушати з місця і їхати по похилій дорозі під максимальним навантаженням. Мотор з електроуправлінням відповідає європейським екологічним вимогам. При цьому він економно споживає паливо. Основні показники моделей:

  • двигун з номінальною потужністю від 280 до 338 кВт;
  • експлуатаційна вага – від 70 000 до 100 000 кг;
  • середня місткість кузова – від 26 м3 до 38 м3;
  • мінімальний дорожній просвіт – від 370 до 380 мм;
  • максимальна ходова швидкість – 45 км/ч.

Ефективність фільтрації впускається забезпечена електричної багатоступінчастої очищенням від піску, пилу та інших дрібних частинок. Система виділення є двоступеневу конструкцію і захищає двигун від перегріву при високій температурі повітря і інтенсивному навантаженні. Пластинчато-ребристий радіатор дозволяє запобігти витоку і пошкодження при роботі в екстремальних умовах на території кар'єру.

Карьерный самосвал Shantui

Ключові експлуатаційні особливості

Конструкція самоскидів Шантуй представлена ​​у вигляді гнучкої рами з високоміцної листової сталі. Вона не тільки підвищує опорну здатність машини, але і збільшує її ударостійкість. Підвісна система відрізняється високою надійністю і тривалим терміном служби завдяки низькій інтенсивності відмов.

Кабіна забезпечує водієві комфортну роботу і широкий кут огляду. Товстий термоізоляційний шар дає можливість адаптуватися до екстремальних умов роботи. Завдяки збільшеної місткості конденсатора кондиціонера самоскиди забезпечують комфортні умови в кабіні при жаркому кліматі. Під час вимкненого двигуна можна скористатися електричною системою клімат-контролю, щоб значно знизити споживання палива.

Спецтехніка оснащена яскравими задніми фарами з LED-лампами, які забезпечують широкий огляд і збільшують рівень безпеки при виконанні робіт в темний час доби. Електричний акумулятор місткістю 180 А · год дає можливість без зайвих зусиль запускати машину при екстремально низьких температурах.

У спеціалізованому центрі Альфатех можна придбати нові кар'єрні самоскиди Шантуй за ринковими цінами від виробника. На всі моделі надаються гарантія і якісне сервісне обслуговування в період експлуатації. Випробувати самоскиди в роботі можна буде на нашій виставковому майданчику в місті Підгородне, Дніпропетровської області.