Всі новини

Застосування техніки Bobcat в лісовому господарстві

05.07.2016

Міні навантажувач на гусеничному ходу з мульчером-кущорізом - це відмінне рішення для лісових робіт.

Дана машина може без зусиль впоратися з розчищенням лісосмуги від всіх видів рослин так якісно і швидко, що здатна замінити працю 35 чоловік (за словами клієнтів, які придбали дану навіску з навантажувачем на гусеничному ходу).

Мульчер FRC150, бренду БОБКЕТ, сертифікований для роботи з компактним навантажувачем Bobcat T770E. Кущі і дерева з його допомогою подрібнюються і перемелюють з грунтом. Допустимий діаметр дерев до 300 міліметрів. Також міні навантажувач може підняти мульчер на висоту до 3 метрів, що дає можливість використовувати дане обладнання для обрізки дерев.

Кущоріз БОБКЕТ містить високоміцні вольфрамо-карбідні зуби, які взмозі витримати попадання каміння, арматури та інших твердих предметів.

Сам міні навантажувач БОБКЕТ з броньованим склом кабіни, з захистом від падаючих дерев, може витримати до 3500 кг, а також двигун має захист від попадання трісок. Ліхтарі, циліндри, шланги високого тиску, водяні системи теж захищені від ушкоджень, які можуть виникнути в робочому процесі.

На сьогоднішній день ці маленькі машини БОБКЕТ в силах виконувати до 100 різних видів робіт при цьому в самих екстремальних умовах. І це очевидно! Адже компактна техніка БОБКЕТ відрізняється особливою надійністю, високою прохідністю і продуктивністю.

У широкому асортименті навісного обладнання Bobcat, Ви знайдете рішення саме для Ваших завдань, а наші менеджери нададуть кваліфіковану консультацію.