Всі новини

Ремонт фронтальних навантажувачів

03.03.2021

Китайські фронтальні навантажувачі застосовуються в комунальних, аграрних господарствах, на складах, лісозаготівельних і гірничодобувних підприємствах. Використання спецтехніки під високим навантаженням часто призводить до виходу комплектуючих з ладу. Для усунення поломок потрібні заходи по ремонту фронтальних навантажувачів.

Зазвичай такі роботи проводяться при аварійних ситуаціях, щоб відновити працездатність техніки. Щоб скоротити витрати на ремонт і придбання нових комплектуючих, виключити ризик аварій, рекомендується регулярне планове технічне обслуговування.

Фронтальный погрузчик Shantui

Чому нам довіряють ремонтні роботи?

Ми проводимо професійний ремонт фронтальніх навантажувачів, використовуючи сучасне діагностичне обладнання. У нас є власний сервісний центр, який працює без вихідних. Можливий також виїзд ремонтної бригади за викликом, якщо техніка не на ходу і її невигідно транспортувати до центру техобслуговування. Кваліфіковані фахівці з багаторічним досвідом роботи знають технічні особливості всіх моделей. Гарантуємо якість виконання робіт в обумовлені з клієнтами терміни.

Серед найпоширеніших проблем, з якими звертаються власники спецтехніки: вихід з ладу двигуна, гідромеханічного коробки передач, необхідність заміни гальмівної системи, амортизаторів, кульових опор. Для заміни зношених деталей пропонуємо оригінальні запчастини або дешевші відповідні аналоги інших виробників. Деталі поставляємо з заводів виробників, завжди в наявності найбільш затребувані комплектуючі.

Виконуємо весь спектр ремонтних робіт:

  • діагностику стану вузлів і механізмів;
  • заміну зношених комплектуючих;
  • модернізацію для підвищення продуктивності;
  • сервісне та гарантійне обслуговування;
  • післягарантійний ремонт;
  • підготовку до продажу.

За час роботи ми відновили більше сотні екземплярів спецтехніки. Якість виконаних послуг підтверджують вдячні відгуки наших клієнтів. Замовити виїзд ремонтної бригади, довідатися про ціни або отримати консультацію кваліфікованих фахівців можна за допомогою форми зворотного зв'язку або дзвінків за контактними телефонами.