Всі новини

Самоскиди Tatra з одностороннім розвантаженням кузова

24.02.2017

Самоскиди бренду Tatra - це машини з високою швидкістю транспортування, великою вантажопідйомністю та з ергономічною комфортабельною кабіною. З великим успіхом вони використовуються для різних перевезень промислових і будівельних матеріалів, таких як щебінь, пісок, гравій, грунт або будівельне сміття. 

Вантажівки TATRA PHOENIX - це комбінація унікального шасі TATRA, сучасного двигуна PACCAR MX, надійної трансмісії ZF, легких комбінованих амортизаторів King Frame на задніх осях і пневматичною підвіскою передньої осі. Ефективний двигун PACCAR MX унікальний і має значно менші витрати по обслуговуванню.  

Підвищена продуктивність позашляхових самоскидів TATRA PHOENIX є результатом більшої вантажопідйомності і швидкості транспортування в умовах бездоріжжя, а також вони відмінно пристосовуються до самого нестійкого дорожнього покриття. Таким чином, позашляховики Tatra можуть перевозити більше і швидше. Позашляхові вантажівки TATRA PHOENIX більш швидкісні і з меншою витратою палива в порівнянні з іншими аналогами в даному сегменті. TATRA PHOENIX - повнопривідний автомобіль з приводом передніх осей, що підключається/відключається без необхідності зупинки.

TATRA PHOENIX також має опцію централізованої системи підкачки шин (CTIS), яка забезпечує економію палива, зменшує знос коліс, а також покращує позашляхові якості.

У модельному ряді представлені різні модифікації самоскидів Tatra, з колісною формулою 4х4, 6х6, 8х8, у виконанні з однієї передньої і трьома задніми осями, 10х8 або 10х10.

З питань вибору необхідної машини звертайтеся до наших регіональних представників або в call center 067 541 11 11.