Всі новини

Шини Keter, Triangle, Fullrun на виставці TIR'2017

01.11.2017

Компанія Альфатех в рамках експозиції «13 Міжнародний салон вантажних і комерційних автомобілів ТІР`2017» взяла участь в 20-ій Міжнародній спеціалізованій виставці TransUkraine Kyiv`2017 (транспорт, логістика, інфраструктура, склад), що проходила на території МВЦ, в Києві з 25 по 27 жовтня 2017р.

Учасники даної виставці - це провідні компанії, які займаються продажем вантажних і спеціальних автомобілів світових і вітчизняних виробників.

Компанія Альфатех репрезентувала на виставковому стенді шинну продукцію кращих китайських виробників. Крім уже відомого бренду Triangle, на стенді були представлені новинки ринку - інноваційні шини Keter і Fullrun.

Шини були представлені у всіх основних розмірах і для різного застосування, а саме - кермові, причіпні, привідні і шини для використання в кар'єрах. Шини викликали непідробний інтерес у відвідувачів виставки. Поряд з інформацією про шини, на стенді відвідувачі могли отримати каталоги з шинами і кваліфіковану консультацію по підбору вантажної гуми для своїх авто. Також, для власників великих автопарків Компанія Альфатех підготувала спеціальну фінансову пропозицію щодо взаємовигідної співпраці.

Виставка пройшла успішно: було укладено довгострокові договори c автотранспортними підприємствами, а також зібрана база зацікавлених клієнтів для подальших переговорів.