Всі новини

Широкий асортимент запчастин на спецтехніку

05.11.2021

Центр Альфатех надає широкий вибір запчастин для спецтехніки Bobcat, Hyundai, Shantui, Mahindra. Оригінальні деталі допоможуть відновити роботу машини та мінімізувати терміни простою. Ми безпосередньо співпрацюємо з виробниками, тому в каталозі представлені запчастини до будь-якої техніки за оптимальними цінами.

Спецтехніка має широкий спектр застосування. Вона допомагає прискорити процес виконання робіт у будівельній, сільськогосподарській, комунальній та інших сферах. Іноді машини виходять з ладу, завдаючи збитків і збільшуючи термін виконання поставленого завдання.

Запчасти на мини погрузчик Bobcat

Види запчастин

Центр спеціалізованої техніки представляє великий вибір оригінальних запчастин та витратних матеріалів для машин «Бобкет», «Хендай», «Шантуй», «Махіндра»:

  • деталі для двигунів та гідравлічних насосів;
  • запчастини для трансмісії та бортових редукторів;
  • гідроциліндри, розподільники та фільтри;
  • коробки передач та карданні вали.

При ремонті спецтехніки краще віддавати перевагу оригінальним запчастинам, сертифікованим виробником. Вони виготовляються на заводах із урахуванням затвердженої технології. До основних переваг оригінальних запчастин можна віднести:

  • швидкий підбір ідентичного вузла за каталогом виробника відповідно до маркування;
  • повну сумісність деталі з місцем встановлення;
  • високу надійність та якість виробу;
  • офіційну гарантію від виробника.

Усі запчастини проходять строгий контроль та відбір, тому шлюб зустрічається дуже рідко. Також за бажання можна придбати аналогові запасні частини. Завжди можна підібрати якісні та сертифіковані вузли, які повністю відповідатимуть конструкції та якості за більш вигідними цінами.

Якісне сервісне обслуговування

Запчасти для спецтехники

Окрім великого каталогу запчастин, фахівці «Альфатех» надають сервісне обслуговування та заміну робочих вузлів з гарантією. Представництва у кількох великих містах України дають можливість здійснювати постачання оригінальних запчастин для спецтехніки, а також витратних матеріалів за мінімально короткі терміни. Тому заміна зношених деталей відбувається своєчасно, сприяючи підвищенню продуктивності та продовженню терміну служби техніки.

Центр спеціалізованої техніки «Альфатех» гарантує оригінальність усіх запчастин, високу якість матеріалів, захист від підробок та повну сумісність деталі із представленою моделлю машини. За бажанням клієнти можуть замовити ексклюзивні деталі будь-якої техніки Bobcat, Hyundai, Shantui, Mahindra.

Також фахівці можуть провести діагностику та швидко виявити проблему. У техцентрі можна своєчасно замінити зношений робочий вузол, щоб мінімізувати фінансові втрати клієнта та відновити спецтехніку.