Всі новини

Система HiMate на будівельній техніці Hyundai

22.04.2021

«Альфатех» представляє спецтехніку Hyundai з HiMate. Це інноваційна система управління, яка збирає і передає інформацію про комплектуючих і загальний стан. Її робота грунтується на блоках глобальної системи навігації GPS, яка контролює розташування спецтехніки, а також забезпечує захист від викрадення і значно підвищує ефективність технічного обслуговування.

Система HiMate

У 2020 році компанія розробила зручний мобільний додаток, додавши кілька корисних функцій. З його допомогою клієнти можуть використовувати індивідуальні послуги, проводити більш глибоку оптимізацію і стежити за станом обладнання. Додаток дає можливість:

  • стежити за індикаторами продуктивності і стану окремих комплектуючих;
  • встановлювати різні сигналізації та повідомлення, наприклад, про залишок палива або зміни місця розташування;
  • встановлювати особисті дані оператора для швидкого зв'язку в разі виникнення проблеми;
  • переглядати розташування і маршрут руху техніки в Google Картах.

Стан обладнання для моніторингу аналізується в режимі реального часу шляхом технології аналізу даних Hyundai Construction Equipment.

Принцип роботи

Опція HiMate збирає і обробляє первинну інформацію про техніку, яка знаходиться на ділянці. Дані передаються на головний сервер управління, де відбувається більш детальний аналіз. На основі отриманої інформації компанія, яка володіє технікою, має можливість негайно відправити нові деталі в разі поломки.

Система HiMate на будівельній техніці Hyundai

Власник машини в режимі реального часу може стежити за витратою палива, температурою охолоджуючої рідини, робочим тиском гідронасоса і т. Д. Вбудований GPS-навігатор відправляє дані через супутник. Таким чином, з'являється можливість блокувати дії оператора віддалено, а також захистити машину від несанкціонованого використання.

Система HiMate відстежує роботу всіх компонентів будівельної техніки, включаючи гідравліку, електричну систему і двигун. Також вона допомагає оцінити роботу оператора і відстежувати виконання поставленого завдання. Система просто незамінна при отриманні і використанні старої техніки. За допомогою смартфона або комп'ютера оператор може відразу виявити проблеми в момент отримання машини, провести техобслуговування і замінити зношені запчастини. У спеціалізованому центрі «Альфатех» можна придбати техніку «Хендай» з системою HiMate, гарантією і сервісним обслуговуванням.