Всі новини

Снігоочисники Arctic Machine

21.04.2017

З огляду на наші кліматичні умови, Альфатех здійснив поставку швидкозмінних снігоочисників АМ 2500 Arctic Machine Oy, виробництво - Фінляндія.

Снігоочисник АМ 2500 призначений для прибирання свіжого снігу з відкиданням на відстань до 30 м, а також завантаженням у транспортні засоби. Снігоочисники легко встановлюється на місце ковша колісного фронтального навантажувача Hyundai, а також підходять як на вітчизняні фронтальні колісні навантажувачі типу ПК-40, В-140, ТО-28, ТО-18Б вантажопідйомністю від 4,0 тонн, так і іноземні навантажувачі з загальною масою не менше 10 тонн.

Якщо стоїть завдання працювати тільки на відкидування снігу, то краще використовувати снігоочисник АМ 2500 в комплектації з короткою трубою (швидкозмінне обладнання).

Під час навантаження в транспортні засоби за рахунок високої швидкості снігового потоку сніг ущільнюється до мінімального обсягу, для нього потрібно менше самоскидів, ніж при традиційному навантаженні лаповим снігонавантажувачем.

Прибирання сніжного валу може проводитися без його попереднього формування  автогрейдером.

Для ефективної роботи снігонавантажувача не потрібно заповнення сніжною масою всього приймального простору. Це дозволяє прибирати зовсім низький вал від 10 до 15 см. Максимальна висота сніжного валу може бути вище вертикального розміру приймального отвору (1100 мм); висота обмежується тільки правилами з безпеки проведення робіт.

Продуктивність і маневреність AM 2500 дозволяють виконувати прибирання снігу при будь-яких дорожніх умовах.

Допускається мінімальна відстань на відкидування снігу -0,5-1,0 м, можливо близько укладати відкидуваний сніг, що особливо актуально в умовах обмеженого простору аеропорту і густонаселених місцях, коли дальній викид снігу неможливий.

Робочим органом AM 2500 є вал зі спеціальними лопатками, який має високу частоту обертання, що дозволяє подрібнювати сніг і шматки льоду, перетворюючи все в щільну однорідну масу, що направляється на викид. АМ 2500 ідеально підходить для снігу з щільністю до 800 кг/м³ з допущенням невеликих включень шматків льоду з розмірами не більше 100х100 мм. (Зазвичай в розрахунках використовується щільність снігу 300 кг/м3)

Швидкий монтаж і демонтаж навісного снігоочисника АМ 2500 дозволяє ефективніше експлуатувати наявний фронтальний навантажувач.

Управління снігонавантажувачем здійснюється з кабіни навантажувача через дистанційні пульти управління окремо для двигуна (з індикацією роботи всіх параметрів ДВС) і самого обладнання снігоочисника АМ 2500 (подача матеріалу, обороти ДВС, поворот труби, напрямок струменя, нахил в транспортне положення).

Для полегшення запуску ДВС в зимовий період і при відкритому зберіганні в комплект вбудований передпусковий електричний підігрівач двигуна від мережі 220 V, 50 Гц.Запуск двигуна такий же, як і на звичайному автомобілі - стартерний.

Для приведення механізму снігонавантажувача в робочий стан (при оптимальному температурному режимі) потрібно не більше 15 хвилин.

Дізнатися більше інформації про фінських снігоочисник Arctic Machine можете, зателефонувавши в регіональні представництва Альфатех.

Телефон гарячої лінії 067 541 11 11