Всі новини

"Зима близько" - снігоочисники і машини для прибирання доріг в зимовий період

10.09.2018

Центр спеціальної техніки "Альфатех" пропонує ознайомитися з широким асортиментом снігоочисної техніки, яка просто незамінна для зимового періоду часу як на міських вулицях, так і на аеродромах, і інших великих об'єктах. У нашому каталозі ви знайдете снігоприбиральні машини провідного корейського виробника Retech. Багатофункціональні машини Retech розроблені таким чином, щоб їх можна було експлуатувати всесезонно. Саме тому вони є єдиною спецтехнікою з Кореї, в якій за рахунок переднього кріплення додаткового устаткування можуть використовуватися як снігоприбиральні машини (взимку), так і підмітально-прибиральні (в літній час).

Снігоочисні машини Retech

Різновиди снігоочисних машин Retech

Ми представляємо на українському ринку кілька позицій техніки даного виробника:

  • обслуговувати злітно-посадочні смуги в аеропортах найкраще із застосуванням спеціальної техніки - вантажопідйомність 8500 кг, потужність 320 к.с., експлуатаційна маса 18000 кг, об'єм бункера 6 м.куб., підмітальна щітка шириною 4200 мм;

  • машина для прибирання автомобільних доріг - експлуатаційна маса 29500 кг, потужність 390 к.с., вантажопідйомність 8500 кг, об'єм бака для піску і солі 10 м.куб., ширина підмітальної щітки 2540 мм. За допомогою даної машини можна якісно здійснювати догляд за дорожнім покриттям як в населених пунктах, так і за їх межами.

Для ефективного очищення дорожньої поверхні від снігу в зимовий період часу необхідно завчасно подбати про придбання відповідної техніки. Зима близько, а часу на пошуки залишається не так вже й багато. Щоб погодні умови не застали вас зненацька - купуйте снігоочисні машини вже сьогодні в центрі спеціальної техніки "Альфатех".

"Альфатех" - ми знаємо, як спростити завдання і виконати будь-яку снігоочисну маніпуляцію в максимально короткий термін.