Всі новини

Будівельна техніка Hyundai HL955, HL960 (фронтальні навантажувачі) - ідеалізація ваших очікувань

03.06.2016

Однією з останніх новинок лідера світового виробництва будівельної техніки, компанії Hyundai Heavy Industries (HHI), стала серія колісних навантажувачів з індексами HL960 і HL955. Розробляючи ці машини, інженери HHI були націлені створити навантажувачі, які будуть повністю відповідати очікуванням відповідного сегмента землерийної техніки. Внаслідок чого, HHI укомплектовані покращеними двигунами (норма вихлопу Tier-4 Final / EU Stage IV), мають відмінні риси, інноваційні функції і готові повністю виправдати очікування покупців і їх інвестиційні вкладення. Випуск HL955 і HL960 стартує в другій половині 2016 року.

Двигуни Cummins - ефективне споживання палива і простота в обслуговуванні

омплектація фронтальних навантажувачів HL955 і HL960 новими екологічними чистими і економічними двигунами Cummins дозволить вам економити до 10% палива, зі зростанням продуктивності на 5% (в порівнянні з попередньою моделлю 9А). Стало це можливим за рахунок наявності:

ЕКО-педалі - спрощує вибір оператора під час перемикання потужності;

управління електрогідравлікою - простий контроль зміни режимів роботи;

упинка двигуна в режимі пасивної роботи (холостого ходу) - після чого спрацьовує система багатоступеневого блокування муфти;

налаштування на панелі управління - постійний контроль крутного моменту і управління каліброваними режимами.

Конструкція HHI – гарантія вашої безпеки

Результатами тестування навантажувачів серії HL900 в випробувальному центрі HHI і різноманітних робочих умовах було доведено, що конструкції даних навантажувачів характерна висока міцність, надійність і зносостійкість за рахунок наявності таких технічних особливостей: гальмівний диск (вентильований), гідравлічний шланг і герметичний підшипник головного приводу.

Ергономічний салон - вагома перевага

Наявність величезної ряду функціональних особливостей, які дозволяють представити світові фронтальні навантажувачі серії HL900, як вершину комфорту і зручності оператора:

повна звукоізоляція салону (до 68 дБ);

наслаштовувані підлокітники;

збільшений салон на 10% - забезпечує покращену видимість і дозволяє відчуватися оператору просторіше;

новітня система подачі повітря (клімат контроль);

електро-гідравлічний джойстик;

повна герметичність машинного відділення;

сидення з підігрівом і пневмопідвіскою;

централізований доступ до точок обслуговування.

Збільшує продуктивність оператора в рази

Наявність величезного сенсорного екрану діагоналлю в 7 дюймів спільно з централізованим перемикачем забезпечує оператору миттєвий доступ до найбільш важливих вузлів, завдяки чому створюються прості і комфортні умови для оператора, здатні в рази збільшити його продуктивність і ефективність.

Представлені моделі Hyundai HL955 і HL960 вже були офіційно презентовані на ринку будівельної техніки США (17.09.2015 – Атланта, США), присутній там віце-президент компанії, пан Кім-Бюнг-Джу, підсумував: "Серія колісних навантажувачів HL900 спроектована і створена з урахуванням нової концепції будівельної техніки, головне завдання якої є грамотно об'єднати передові технології, зручність оператора і гарантоване зростання продуктивності представленої техніки ".