Всі новини

Технічні характеристики екскаваторів Hyundai R220LC-9S

31.10.2017

Компанія Hyundai презентувала R220LC-9S на українському ринку порівняно недавно. Серед найбільш значущих відмінностей від попередників - наявність досконалої гідравліки і ергономічної кабіни. Проектуючи екскаватор Hyundai R220LC-9S виробники подбали про простоту управління, а також і про максимальну продуктивність машини. Що стосується технічних характеристик екскаватора Хендай R220LC-9S, дана модель має:

  • габарити (Д*Ш*В) 9,5м*2,9м*2,9м;
  • вага 21900 кг;
  • рукоять довжиною від 2,1 до 3,75 метров (в залежності від комплектації);
  • стандартний обсяг ковша – 1,2 куб.м. (передбачена робота з різними обсягами ковшів від 0,79 до 1,85 куб. м);
  • радіус повороту платформи – 3,7 метри;
  • максимальна висота копання – 9,6 метрів;
  • глибина копання – 6,7 метрів;
  • робочий цикл – 13 секунд;
  • довжина стріли – 5,7 метрів.

Двигун і його характеристики

Hyundai R220LC-9S оснащений надпотужним 4-х тактним двигуном Cummins B5.9-C. У порівнянні з попередніми моделями даної серії, конструкція цього агрегату містить на 40% менше компонентів, здатних спровокувати передчасний знос частин або відмову силової установки. Завдяки використанню механічно вбудованої системи вприскування, двигун Cummins B5.9-C працює абсолютно безшумно навіть після тривалих максимальних навантажень. Максимальної економії палива та досягнення найвищих показників ефективності виробникам вдалося досягти шляхом установки в екскаватор R220LC-9S двигуна Cummins з системою Direct Flow.

Технічне обслуговування

Центр спеціальної техніки «Альфатех» надає своїм клієнтам комплексне технічне обслуговування машин спеціального призначення. Ми впевнені, що максимально продовжити термін експлуатації будь-якої «важкої» машини можна тільки за умови регулярної заміни фільтрів і технічних рідин. Додатково, ми завжди раді запропонувати регулювання налаштувань для більш точної і зручної роботи.

Оновлена кабіна оператора

Дах кабіни зроблений з ударостійкого скла, є регулювання положення консолі, підлокітників і самого крісла. Клімат-контроль, автопідігрів сидіння, USB програвач, камери заднього виду і т.д. - це мала частина того, що можуть запропонувати вам розробники Хендай R220LC-9S. Все це розроблялося з єдиною метою - створити максимально комфортні умови для продуктивної роботи оператора. Ми в свою чергу готові запропонувати грамотний догляд за екскаватором Хендай R220LC-9S.

Більше фото екскаватора Hyudai R220LC-9S у галереї

Центр спеціальної техніки - нові Hyundai R220LC-9S для вашого бізнесу.

Повний каталог екскаватоів Hyundai