Всі новини

Bobcat для сільського господарства

13.04.2017

Для того, щоб максимально оптимізувати роботу сільського господарства і почати отримувати достойний прибуток від виконаної роботи, ми радимо віддавати перевагу високотехнологічній та надійній техніці спеціального призначення Bobcat.

Техніка БОБКЕТ для сільського господарства, в залежності від призначення, здатна ефективно виконати будь-яке завдання аграрної промисловості. Більш того, використання техніки спеціального призначення дозволить вам не тільки збільшити продуктивність і знизити собівартість виробництва, а й в рази поліпшити якість виробленої вами продукції.

Представляємо вашій увазі нові телехендлери Bobcat серії Agri:

  • TL35.70HF + Agri - оснащений дизельним двигуном Perkins 1104D-44TA і характеризується оптимальним поєднанням потужності і продуктивності. Серед основних експлуатаційних характеристик варто вказати: номінальну вантажопідйомність - 3,5 т, висоту підйому стріли - 6,973 метрів, робочу масу - 7,1 т, і габарити (довжина - 6,074 м, ширина - 2,3 м, висота - 2,561 м , колісна база - 2,87 м). Кабіна оператора оснащена захистом від перекидання, виконана в ергономічному дизайні, зручне крісло, відмінна оглядовість.
  • TL38.70HF + Agri - має модернізовану конструкцію рами, потужний 4-х циліндровий турбований дизельний двигун Perkins 1104D-44TA з водяним охолодженням, гідравлічну систему, а також захист серії ROPS і FOPS. Максимальна швидкість - 40 км / год, номінальна вантажопідйомність - 3,8 т, тягове зусилля - 6700 Н. Основна особливість TL38.70HF + Agri - запатентований асиметричний дизайн, завдяки якому, виробникам вдалося забезпечити неймовірну оглядовість для оператора. Залежно від специфіки поставленого завдання, ви можете використовувати різне додаткове устаткування (вила, захвати, відвали, кущорізи, фрези, універсальні і спеціалізовані ковші і т.д.), що в рази збільшує область застосування машини і її значимість в сільському господарстві.

Незважаючи на те, що ці моделі - новинки цього року, так само як і TL26.60, TL30.60, TL34.65, для замовлення доступні популярні моделі минулої лінійки - TL470HF і TL360. На всі машини, як нові, так і на стокові, діє гарантія на три роки. Сервісна служба АЛЬФАТЕХ забезпечить якісне і оперативне технічне обслуговування.

Всі моделі спеціально створені для роботи в аграрній промисловості і є незамінними помічниками в умовах обмеженого простору, під час поганої видимості, і бездоріжжя. Однак, основна причина їх затребуваності - використання різноманітного навісного обладнання: ковші для зерна, фрези для виймання силосу, машини для пересадки дерев, захвати для сіна, вили та ін. Швидка зміна навісного обладнання дозволяє при наявності всього однієї машини швидко і ефективно виконувати роботи будь-якої специфіки та обсягу.

Більш детально ознайомитись з технічними характеристиками, особливостями і наявністю нових навантажувачів, ви можете за телефоном центру спеціальної техніки Альфатех - 067 541 11 11.

Альфатех - офіційний дилер техніки і навісного обладнання Bobcat Agri для сільського господарства.