Всі новини

Техніка Hyundai 9S - це техніка, яка будує майбутнє

20.05.2015

Історичний факт. Hyundai Heavy Industries – це величезний багатопрофільний Південно-Корейський концерн. Дата заснування - 1961. Департамент спеціальної техніки був заснований тільки в 1985 році і через три роки з моменту відкриття випустив перші моделі будівельної техніки під власним ім'ям. Заводи HHI розташовані в Кореї, Індії, Бразилії, США і в Китаї. Дослідження і розробки проводяться в Будапешті. За довгі роки непосильної роботи будівельна техніка Hyundai займає лідируючі місця в світі з виробництва спецтехніки.

На українському ринку спецтехніка Hyundai представлена моделями 9S серії. Управління даною технікою дуже зручне, комфортабельне і надійне. Управління налаштовується індивідуально під кожного оператора.  

Оператор з легкістю може налаштувати своє робоче оточення і параметри у відповідності зі своїми індивідуальними потребами. Першу наладку допоможуть зробити наші фахівці сервісного центру Альфатех.

Комфорт оператора

У кабінах техніки Hyundai серії 9S з легкістю регулюються сидіння, консолі і підлокітники, щоб вони максимально відповідали особистим уподобанням в роботі. Положення сидіння і консолі можна встановлювати одночасно і окремо один від одного. Вдосконалені функції висування і нахилу рульового колеса забезпечують оператору більш зручний доступ в кабіну. Автоматична потужна система кондиціонування підтримує постійну бажану температуру.

Зменшення стресу

Робота являє собою досить великий стрес і напруження. Тому робоче оточення не повинно створювати дискомфорт. Серія Hyundai 9S забезпечує поліпшені зручності, додатковий простір і комфортабельне сидіння, що дозволяє звести до мінімуму стрес для оператора. Потужна система клімат-контролю забезпечує оптимальний вибір температури повітря. Сучасна аудіосистема з USB плеєром, AM/FM стереоприймачем ідеально підходить для прослуховування улюбленої музики.

Оператор - зручна панель приладів

Сучасна нова група приладів з 7-дюймовим широким кольоровим РК екраном і перемикачем з фіксацією положення дозволяє оператору вибирати персональні параметри машини. Вибір режиму навантаження і роботи, самодіагностика, додаткова камера заднього виду, контрольні переліки обслуговування, безпека пуску машини і відео функції були інтегровані в приладову групу з метою зробити машину більш універсальною, а роботу оператора більш продуктивною.

Широка кабіна з прекрасним оглядом

Кабіна була спроектована за новими розробками з метою забезпечення більшого простору, більш широкого поля зору і підвищеного комфорту оператора. Особливу увагу було приділено чистому, просторому і зручному інтер'єру з достатнім оглядом простору навколо машини. Таке добре збалансоване поєднання найдрібніших деталей забезпечує оператору ідеальне положення для безпечного і надійного виконання роботи.

Ознайомитися більш детально з технікою Hyundai серії 9S можна в Каталозі Техніки