Всі новини

Телескопічний навантажувач Бобкет: застосування в сільському господарстві

17.07.2017

З огляду на універсальність телескопічних навантажувачів Bobcat і одночасне виконання функцій підйомного крана і фронтального навантажувача, такі машини активно використовуються в сільському і аграрному господарстві різних масштабів. Також, слід зазначити, що телескопічні навантажувачі Bobcat, як правило, повнопривідні і мають широкі шини з глибоким протектором, завдяки чому володіють неймовірною прохідністю і маневреністю і іноді стають єдиним і незамінним транспортом, здатним ефективно виконати поставлене завдання в умовах бездоріжжя.

Більше фото

Основний інструмент телескопічного навантажувача Бобкет - вили, проте завдяки величезній різноманітності навісного обладнання (крани, ковші, захвати, платформи і т.д.), машина запросто трансформується в багатофункціональний інструмент для вирішення завдань будь-якої складності та специфіки. Серед сільського господарства найбільш затребуваним навісним обладнанням, є: зерновий ківш (використовується для навантаження зерна), ковш з захватом (дозволяють значно прискорити процес видалення гною, включаючи очищення ферм), палетні вила (допоможуть впорається зі структуруванням різних вантажів), зачепи (призначені для збору тюків , з подальшою їх вантаженням на транспорт).

Перелічити всі види робіт, які підвладні телескопічним погрузчику Бобкет, просто неможливо. Ці машини здатні оптимізувати не тільки роботу сільського господарства, а й збільшити якість виконання кожної поставленої задачі окремо, виконуючи:

  • навантажувально-розвантажувальні роботи;

  • переміщення вантажів на значні відстані;

  • складування;

  • очистку території (доріг і приміщень);

  • проведення робіт на висоті;

  • трамбуввання та інше.

Використання спеціалізованої вантажно-розвантажувальної техніки Bobcat є головною умовою успішного ведення сільськогосподарської діяльності. Збільшуйте ефективність виробничих процесів, покращуйте якість праці і модернізуйте свій бізнес разом з телескопічними-навантажувачами Бобкет.

Центр спеціальної техніки «Альфатех» пропонує для своїх клієнтів найкращі моделі телескопічних навантажувачів Bobcat. У нас ви можете купити як нову техніку, так і машини вже побували в експлуатації (б/у).

Більш детальну інформацію щодо моделей в наявності, комплектації і вартості можна отримати за телефоном 067 541 11 11.