Всі новини

Покращення на міні екскаваторах Bobcat!

03.03.2017

Чудові новини від всесвітньо відомого виробника міні спецтехніки.

Bobcat завжди докладає максимльних зусиль для поліпшення ефективності, продуктивності і маневреності машин. Інженери Bobcat ретельно і довго працювали над окремими технічними покращеннями. Як результат:

Покращений пристрій для підйому вантажів

Переконструйовано пристрій підйому на екскаваторах Bobcat E32, E35, E45, E50, E55. Укріплено клапан утримання стріли і встановлено пристрій повідомлення про перевантаження.
Ці екскаватори тепер доступні для замовлення.
Моделі E62 і E85 завжди були обладнані клапаном утримання стріли і пристроєм повідомлення про перевантаження в стандартній комплектації.

Довга стріла E85 з важким контрбалансом

Тепер екскаватори Bobcat моделі Е85 будуть обладнані опцією – "довга стріла" і поставлятися з новим важким контрбаланс. Цей контрбаланс забезпечує поліпшену стабільність машини з довгою стрілою.

Кронштейни для кріплення передніх фар та дзеркал

Для забезпечення більш простої установки передніх фар і дзеркал, встановлено зварені кронштейни на всі екскаватори Е25, Е26, Е32, Е35, Е45 і Е50.

Дренажна лінія

Слідуючи запитам замовників, щодо точності управління екскаваторами Е19 і Е20, які обладнані електрогідравлічними контролерами, була впроваджена дренажна лінія (як частина пакету Comfort), яка усуває ривкові рухи під час зсуву циліндра. Ця лінія також можлива для установки індивідуально на всіх міні екскаваторах Бобкет в сервісному центрі Альфатех.

Потрібно більше інформації, телефонуйте 067 541 11 11