Всі новини

Випуск компактних гусеничних навантажувачів Bobcat серії M з двигунами Stage V

20.03.2020

Bobcat випустить нові версії лідируючих на ринку компактних гусеничних навантажувачів T450 і T590 серії M. Це перші машини в лінійці компактних гусеничних навантажувачів, оснащені спеціально розробленим Stage V-сумісним двигуном Bobcat.

Основні поліпшення продукту і переваги для клієнтів:

  • Компактний розмір і вага

Завдяки своїм перевіреним компактним розмірам і масі, ці машини можуть встановлюватися і повертатися в невеликих приміщеннях і можуть легко транспортуватися - навіть з новим двигуном Bobcat Stage V з EGR, DOC і DPF. T450 і T590 мають ті ж розміри і моделі підйомних важелів, які ми пропонуємо сьогодні. Після повного переходу на Stage V в червні модель T450 залишиться єдиною машиною в своєму класі в порівнянні з усіма нашими основними конкурентами.

  • Покращена продуктивність

Новий двигун Bobcat D24 - з системою впорскування палива Bosch - підвищує загальну продуктивність машини, а також відповідає найсуворішим нормам викидів V-го рівня. Крім того, потужність двигуна T450 і T590 була оптимізована для співвідношення ваги машини.

  • Збільшено інтервали технічного обслуговування

Перший інтервал обслуговування був продовжений до 500 годин, і заміни паливних фільтрів відбуваються рідше.

  • DPF-сумісний

Оскільки двигун в стандартній комплектації оснащений DPF, клієнти можуть працювати в зонах з обмеженням викидів. DPF працює автоматично, без будь-якої взаємодії при нормальній роботі. Меню в панелі Deluxe спрощує управління при необхідності.

  • Поліпшене керування активами за допомогою захисту від крадіжки

Базова модель оснащена новою Deluxe Panel - з великим вибором мов. А завдяки функції без ключа панель Deluxe також знижує ризик неправильного використання. Нове меню управління DPF дозволяє легко керувати машиною і наступною обробкою вихлопних газів. Новий автоматичний багатоступінчастий двигун з низькою частотою холостого ходу в холодних умовах. Кожна машина також оснащена рішеннями Bobcat Machine IQ.
note: більше фото міні гусеничний навантажувач T450, T590​

Для отримання більш детальної інформації, будь ласка, телефонуйте 067 510 40 08.