Всі новини

Укладено ексклюзивну угоду з компанією KOVACO

21.07.2015

Центр спецтехніки Альфатех і компанія KOVACO, що спеціалізується на випуску навісного обладнання, уклали дилерську угоду на ексклюзивне право реалізації додаткового навісного обладнання в Україні.

Додаткове навісне обладнання KOVACO застосовується на всі види спецтехніки та на промислові машини. Це обладнання дозволяє максимально ергономічно використовувати потенціал продуктивності спецмашин при будь-яких видах наземних робіт. Навісне обладнання від KOVACO широко застосовується, як в комунальному секторі, будівельному, так і в сільськогосподарському секторі.

Компанія KOVACO sro була заснована в 1991 році. Це сучасна, конкурентоспроможна компанія з виробничою потужність 6500 кв.м Сучасні технології у виробництві додаткового навісного обладнання KOVACO дозволяють виробляти продукцію відмінної якості за найвимогливішим побажанням клієнта на найвищому міжнародному рівні. Словацьке навісне обладнання KOVACO вже давно завоювало європейський ринок.

Сертифікат Дилера

Більш докладно про продукцію Ви зможете ознайомитись в розділі Навісне обладнання.

На даному етапі в розділі Навісне обладнання ведуться технічні роботи. Приносимо свої вибачення за незручність.

З усіх питань звертайтеся до call center 38 067 541 11 11 або до бренд-менеджера по навісному обладнанню KOVACO -  38 067 563 81 79.