Всі новини

Запчастини на фронтальний навантажувач Hyundai

27.11.2017

За рахунок своєї універсальності і багатофункціональності, фронтальні навантажувачі набули величезної популярності в будівельному, аграрному та комунальному господарстві. У свою чергу, величезні навантаження і відсутність своєчасної діагностики спецмашин приводить до передчасного зносу витратних частин. Для організації безперебійної роботи техніки, центр «Альфатех» пропонує своїм клієнтам широкий асортимент запасних частин на фронтальний навантажувач Hyundai.

В асортименті нашого каталогу ви зможете знайти всі необхідні витратні матеріали на весь модельний ряд провідного світового виробника спецтехніки Hyundai: сальники, шайба, палець, паливні трубки, втулки, ущільнювачі, кільця, фільтри, гальмівні диски і колодки, редуктор, штуцери, клапани, прокладки , тяга ковша (права, ліва), пробки, запчастини для коробки передач і т.д. Аналізуючи попит запасних частин на фронтальні навантажувачі Hyundai, ми постаралися надати своєму клієнтові максимальний вибір починаючи з варіацій деталей і їх виконання (оригінальні, неоригінальні). Будучи офіційними представниками компанії Hyundai в Україні і завдяки налагодженій логістиці, ми готові доставити під замовлення будь-яку запасну частину з Європи, Кореї, Китаю не пізніше 10 днів.

Щорічно, компанія Hyundai презентує світові нові покращені моделі фронтальних навантажувачів. Центр спеціальної техніки «Альфатех» в свою чергу моментально реагує на новинки ринку і відразу ж пропонує машини українському споживачеві (включаючи запасні частини на нові моделі).

За час роботи «Альфатех» надійно закріпив свої позиції лідируючої компанії на українському ринку спецтехніки. Кваліфіковане обслуговування, доступні ціни, підбір і пошук запасних частин, швидка доставка і незмінно високу якість - лише частина переваг роботи з нашою командою.

Альфатех - невичерпний асортимент запасних частин для фронтальних навантажувачів Hyundai.