Всі новини

Знайомство з моделями серії HX. Гусеничний екскаватор HX380AL

23.04.2021

На складах спеціалізованого центру «Альфатех» з'явилися гусеничні екскаватори HX380AL від компанії Hyundai. Спецтехніка призначена для земельних, будівельних, сільськогосподарських робіт. Завдяки потужному мотору і укріпленої рами з об'ємним ковшем техніка легко справляється з землерийними і вантажними роботами.

Головна перевага моделі - це інноваційна система HiMate. Вона використовує технологію GPS для віддаленого управління екскаватором. З її допомогою оператор може стежити за станом обладнання і місцем розташування машини, оцінювати роботу. При поломці деталей, система проведе повний аналіз і відобразить комплектуючі, які необхідно замінити.

Основні технічні показники моделі HX380AL

Гусеничний екскаватор Hyundai HX380AL

Розглянемо технічні характеристики моделі в представленій таблиці.

Найменування характеристики, одиниця виміру Числове значення параметра
Робочий об'єм двигуна, см3 8900
Максимальна потужність двигуна, к. с. 380
Номінальний крутний момент, об/хв 1800
Максимальна швидкість, км/год 5,0
Габаритні розміри, мм 11450x3640x3830
Ємність бака для палива, л 600
Система охолодження, л 55
Глибина копання, мм 6560-8220
Висота вивантаження, мм 6870-7500
Радіус повороту задньої частини платформи, мм 3620
Швидкість повороту платформи, об/хв 9,5
Місткість ковша, м2 1,62
Висота копання, мм 10000-10610
Максимальний радіус копання, мм 10300-11820

Головні переваги

Модель HX380AL оснащена екологічно чистим високопродуктивним двигуном, який відповідає всім вимогам ЄС щодо викидів забруднюючих речовин. Нова вдосконалена версія Cummins L9 забезпечує на 5% більше потужності і на 10% пікового крутного моменту. Завдяки підвищеній економії палива і збільшеному терміну служби знижуються експлуатаційні витрати.

У гусеничному екскаваторі використовується модернізована система IPC. Вона автоматично оптимізує витрати палива і потужність насоса в залежності від навантаження. Більш того, оптимізована конструкція MCV зводить до мінімуму втрату продуктивності. Регульована автоматична зупинка двигуна істотно скорочує час простою, робить години роботи ефективнішими і знижує витрату палива.

Справжня цінність моделі HX380AL полягає в її довговічності і високої продуктивності. Міцна конструкція верхньої і нижньої рами витримує важкі робочі навантаження. Навісне обладнання і ківш теж відрізняються підвищеною міцністю і збільшеним терміном експлуатації. У конструкції кабіни використовуються суцільнозварні елементи з високоміцної сталі, яка відповідає сертифікації ROPS і FOG. Дисплей розміром 8 дюймів відображає всю необхідну інформацію і показує загальний стан техніки.

Центр спецтехніки «Альфатех» представляє екскаватори «Хендай» та іншу техніку з гарантією за оптимальними ринковими цінами. Нову модель HX380AL можна оглянути і протестувати в роботі на нашій виставковому майданчику в селищі Підгородне, Дніпропетровської області. Доставка спецтехніки виконується по всій території України.