Всі новини

Поповнення в лінійці бульдозерів Shantui: представлені нові моделі з гідростатичною трансмісією

22.04.2021

Альфатех представляє лінійку нових бульдозерів Shantui з гідростатичною трансмісією. Техніка китайського бренду продається на світовому ринку понад 30 років. Вона широко використовується в будівельній та сільськогосподарській сферах. За весь час існування китайський концерн отримав визнання в багатьох країнах світу.

Для створення техніки інженери використовують різні комплектувальники від провідних виробників. Всі деталі ретельно перевіряються на заводах, а машини проходять тести на міцність конструкції та продуктивність. Сьогодні існують дві лінійки бульдозерів: SD - з гідромеханічної та DH - з гідростатичною трансмісією.

Технічні характеристики бульдозерів з гідростатичною трансмісією

Бульдозер SHANTUI DH08

Сьогодні є 7 моделей бульдозерів Shantui з гідростатичною трансмісією: DH08, DH10, DH13, DH16, DH17, DH24 і DH26. Вони оснащені двигунами, які повністю відповідають екологічним стандартам EPA. Технічні характеристики моделей:

  • китайські двигуни Weichai потужністю від 80 до 260 к.с.;
  • максимальна швидкість пересування - до 12 км/год;
  • максимальне заглиблення відвалу від 500 до 600 мм в залежності від моделі.

Гідростатичний привід автоматично регулює швидкість пересування і силу тяги машини. При цьому частота обертання мотора не впливає на тягове зусилля. За допомогою приводу можна виконувати плавні безступеневі повороти. Гусениці, що обертаються в протилежні сторони, забезпечують можливість швидкого розвороту на місці.

Машина управляється за допомогою джойстика. Важелі перемикання передач і фрикціонів відсутні. Така особливість значно полегшує роботу оператора і підвищує якість виконуваних робіт. Крім функції гальмування, педаль гальма призначена для зниження оборотів обертання колінвалу.

Найбільш популярні моделі в лінійці DH

Сьогодні DH17B2 XL і DH26C2 XL - це найпопулярніші моделі з гідростатичною трансмісією. Перший варіант має мотор потужністю 188 кінських сил, який дає можливість досягати швидкості до 10 км/год. Напівсферичний відвал об'ємом 4,7 м3 оснащений 3-стоечним розпушувачем. Друга модель відрізняється більш потужним двигуном на 261 к.с. Швидкість машини - до 11 км/год. Стандартна комплектація включає відвал напівсферичної форми об'ємом 6,5 м3 з 3-стоєчним розпушувачем.

Альфатех представляє всю лінійку гідростатичних бульдозерів Шантуй з гарантією і сервісним обслуговуванням по всій Україні. Випробувати техніку можна на нашій виставковому майданчику в місті Підгородне (Дніпропетровська область).