Всі новини

Ремонт і обслуговування вузлів бульдозерів

22.08.2014

Бульдозер – це надзвичайно витривала спецтехніка. Він створений для виконання першочергових завдань у будівництві. Тому всі важливі вузли й агрегати бульдозера розраховані на високі навантаження і на нечасте обслуговування вузлів бульдозера.  Тим не менш, техніка працює справно до тих пір, поки проводитися її своєчасне обслуговування. Щоб відсунути ремонт агрегатів бульдозера на терміни, наближені до еталонних, потрібно дотримуватися простих правил:

  1. Довіряти управління бульдозером тільки працівникам достатньої кваліфікації;
  2. Здійснювати обслуговування вузлів бульдозера вчасно, відповідно до технічної документації;
  3. Стежити за показниками датчиків і рівнями робочих рідин;
  4. Використовувати тільки якісне паливо;
  5. Не допускати критичних перевантажень і використовувати техніку тільки за призначенням;
  6. Ремонт вузлів бульдозера проводити тільки на професійному рівні і з використанням якісних запчастин.

Ці прості установки допоможуть продовжити експлуатаційні терміни агрегатів техніки, але, на жаль, навіть дотримуючись їх, ви не зможете вплинути на заводський ресурс запчастини та на фактор втоми металу. І доводиться проводити ремонт вузлів бульдозера або агрегатів цілком. Як було сказано вище, ремонт вузлів бульдозера слід довіряти тільки професіоналам. За щасливим збігом обставин, кращі професійні майстри працюють в нашій компанії, а контакти з постачальниками техніки дозволяють проводити ремонт агрегатів бульдозерів з використанням оригінальних запчастин або ліцензійних аналогів.

Ремонт агрегатів бульдозерів, як і окремих вузлів, в компанії Альфатех здійснюється в спеціалізованому цеху, який обладнаний за останнім словом техніки. Виконуючи ремонт агрегатів бульдозерів в нашій компанії, будьте впевнені: ваша техніка працюватиме як нова!