Всі новини

Техніка для аграрної промисловості

27.06.2017

Обсяги та специфіка робіт в аграрній промисловості зобов'язують техніку бути мобільною, готовою до неймовірних навантажень, володіти найбільшою прохідністю і звичайно ж мати максимально широкий діапазон застосування (універсальність) за рахунок широкого асортименту додаткового навісного обладнання.

Серед найбільш популярної техніки для аграрної промисловості виділяють:

  1. Міні навантажувачі Бобкет незважаючи на досить невеликі габарити конструкції, такі машини здатні виконувати важку фізичну роботу як на відкритих майданчиках, так і в приміщеннях з обмеженим простором. Найчастіше міні навантажувачі БОБКЕТ використовують для: переміщення мішків, піддонів, і інших вантажів. Вони маневрені, мають неймовірне співвідношенням потужності і власної ваги і можуть комбінуватися з більш, ніж ста видами різного навісного обладнання.
  2. Телескопічні навантажувачі Бобкет дозволять запросто впоратися з низкою завдань, такі як піднімання вантажу на висоту з подальшим його розміщенням в ангарі або на складі, складування зерна, навантаження заготовок, утрамбовування силосних мас - це все під силу одній машині. Більш того, телескопічний навантажувач Бобкет передбачає установку такого навісного обладнання як: ковші, сільськогосподарські вила, захвати і т.д., в наслідок чого, машина може кардинально міняти сферу застосування і бути, наприклад, використана при догляді за худобою, прибирання приміщень , годуванні і т.д.
  3. Фронтальні навантажувачі Шантуй і Хюндай мають високу маневреність, прості в управлінні і мають найрізноманітніше застосування в сільському господарстві. Головне їх призначення – навантаження великих об’ємів зерна, цукрових буряків і інших видів с/г продукції.
  4. Колісні екскаватори Хендай призначені для масштабних робіт та обробки грунту.
  5. Екскаватори-навантажувачі Бобкет стануть незамінними помічниками при виконанні вантажно-розвантажувальних робіт, землерийних роботах і перевезенні вантажу на невеликі відстані.
  6. Автогрейдери Шантуй призначені для планування і профілювання поверхні грунту, зведення невисоких насипів, переміщення грунту, планування відкосів, виїмок і насипів, будівництва корит і бічних канав, а також для очищення доріг і площ від снігу.

Механізація аграрної сфери за допомогою техніки спеціального призначення допомагає в рази підвищити продуктивність роботи, збільшити рентабельність бізнесу, заощадити фінансові витрати на утримання персоналу, а також запобігти можливим втратам, пов'язані з несвоєчасним збором врожаю.

Альфатех - широкий вибір техніки для аграрної промисловості.