Всі новини

Новинка ринку: Екскаватори-навантажувачі Bobcat

30.06.2017

Щорічно, компанія Bobcat поповнює асортимент будівельної техніки ще більш вдосконаленими і модернізованими лінійками машин спеціального призначення. Цей рік не став винятком. Представляємо вашій увазі нову лінійку екскаваторів-навантажувачів Bobcat серії BHL. Виробники вже встигли заявити, що презентовані в цьому році екскаватори-навантажувачі, володіючи неймовірною зносостійкістю, продуктивністю і потужністю, в найближчі пару років стануть найпопулярнішими моделями для виконання завдань самих різних обсягів і специфіки.

Для українського ринку машини серії BHL представлені в наступних моделях: B 700, B 730, B 750 і B 780. Під капотом кожної з представлених машин, знаходиться неймовірно потужний двигун Perkins серії 1104C-44T об'ємом 4,4 літра. Аналізуючи технічні особливості даного двигуна, а саме: максимальний обертовий момент 408 Н • м при 1 345 обертах в хвилину, і потужність 74,4 кВт (100 к.с.), машині вдається досягти неймовірно високих експлуатаційних характеристик, забезпечуючи мінімальну витрату палива, навіть під час виконання складних і тривалих завдань. Також, всі машини укомплектовані коробками передач провідних виробників: АКП PowerShift, Carraro, ZF, Synchro Shuttle і іншими.

В якості короткого огляду, пропонуємо ознайомитися з кожною машиною нової лінійки BHL від Bobcat:

  1. Bobcat B700 - в залежності від варіації моделі, навантажувач екскаватор Bobcat може бути оснащений закритою кабіною або навісом, приводом на пару або всі колеса і т.д. Основна особливість - наявність гідроциліндрового ковша великого діаметру, завдяки якому в рази збільшується виривна потужність машини і зменшується ризик виникнення технічних неполадок.
  2. Bobcat B730 - обладнана потужним турбованим двигун потужністю 100 к.с. і трансмісією PowerShift. Максимальну всепрохідність і маневреність вдалося надати шляхом установки 18-дюймових керованих передніх коліс.
  3. Bobcat B750 - представлена машина повністю ідентична екскаватора B730, за винятком коліс і системи управління. Передні колеса в Bobcat B750 рівні 20 дюймам, а управління здійснюється за допомогою гідравлічних важелів, встановлених в кабіні оператора.
  4. Bobcat B780 - наявність чотирьох ідентичних в розмірах коліс, а також наявність кількох режимів їх роботи (тільки передні, симетричний поворот всіх 4 коліс, рух «крабом»), дозволяє позиціонувати B780, як високоманеврений екскаватор-навантажувач, здатний впоратися з поставленим завданням на самих різних видах грунту. Більш того, для зручності оператора і точності виконання робіт, виробники подбали про систему регулювання плавності ходу і систему клімат-контролю.

Центр техніки «Альфатех» - найновіші пропозиції спеціалізованих машин від світових виробників в одному каталозі.