Всі новини

гідравлічна олива Bobcat

21.02.2023

Гідравлічна олива Bobcat - це високоякісна олива, спеціально розроблена для використання в гідравлічних системах техніки Bobcat.

Поширені запитання

Яку гідравлічну олію слід використовувати в устаткуванні Bobcat?

Олія Bobcat Superior SH розроблена з урахуванням найсуворіших інженерних вимог Bobcat та підходить для всього обладнання Bobcat, за винятком нещодавно представлених компактних навантажувачів S86/T86.

Яку гідравлічну олію слід використовувати для нещодавно представлених компактних навантажувачів S86/T86?

Нова гідравлічна олія Bobcat Hydraulic VG 68 потрібна у компактних навантажувачах S86/T86 при експлуатації в теплому кліматі або в суворих умовах експлуатації.

При експлуатації компактних навантажувачів S86/T86 в холодному кліматі, де потрібна більш висока продуктивність при холодному пуску (нижче від -12°C), ми рекомендуємо використовувати нашу поточну гідравлічну/гідростатичну систему Bobcat Superior SH.

Чи потрібно промивати машину Bobcat перед заміною гідравлічної олії?

Ні, гідравлічну систему промивати не потрібно. Очікується, що це вплине на отриманий колір олії (Bobcat Superior SH – помаранчевий, ISO VG 46, що використовується в машинах, що імпортуються з Північної Америки, – синій, а ISO VG 68 для S86/T86, імпортованих з Північної Америки, – червоний), але продуктивності нічого очікувати.

Чи сумісний Bobcat Superior SH з Bobcat Hydraulic VG 46 та VG 68?

Так, Bobcat Superior SH, який використовується в Україні, сумісний з VG46 та VG68 для поповнення у будь-якому співвідношенні.