Всі новини

Hyundai Material Handler, ефективне транспортно-розвантажувальне обладнання

14.09.2022

Translator
 
 
 

Представляємо навантажувач Hyundai, ефективне навантажувально-розвантажувальне обладнання.

Застосування перевантажувачів Hyundai

Різні побутові та промислові відходи збираються на спеціальних звалищах. У такому стані дуже складно виділити вторинну сировину з токсичних і небезпечних відходів руками людини. Таким чином, екскаватор з механічним приводом "Матеріал" відіграє величезну роль у цьому процесі. Оператори класифікують відходи та вторинну сировину і складають їх у високі штабелі. Для цієї роботи кабіну екскаватора слід витягнути вище. Ця функція називається «Підйомна кабіна». Перевантажувачі HCE застосовуються з гідравлічними кабінами ліфта та мають додаткові пристрої безпеки.

Відмінні переваги перевантажувачів Hyundai Construction Machinery

Висококласні перевантажувачі з HCE електроприводом за розумною ціною. 

Найпопулярніший попит і постійні продажі, що має попит, є колісний екскаватор-навантажувач вагою 25 тонн HYUNDAI R210W-9 MH. Коли відходи із заводів та міст одразу скидаються на звалище, колісний екскаватор на шинах за короткий час класифікує велику кількість відходів на вторинній сировині. Іншими словами, колісний екскаватор найкраще підходить для робочих місць, де класифіковані матеріали укладаються високо або швидко, розміщуючи їх на вантажівках. Колісні екскаватори вантажопідйомністю 25 тонн зазвичай використовуються на звалищах, розташованих поблизу міст та міських районів,

На великих звалищах навколо портів для сталевих відходів та брухту як основне обладнання використовуються великі екскаватори-перевантажувачі вагою від 50 до 60 тонн.

Оновлені перевантажувачі Hyundai з підвищеною зручністю роботи орієнтованої на водія.

Перший момент – це видимість. Кабіна перевантажувача, тобто місце оператора є високим. Тому що видимість робочого місця має значення для ефективності. Збільшено висоту підйому кабіни, яка раніше була збільшена до 2 метрів, на 25% – до 2,5 метрів.

Другий – це безпека. Навантажувачі Hyundai оснащені додатковими функціями безпеки, пов'язаними з Elevating-Cabin. Навіть якщо обладнання вимкнено, кабіна може безпечно повернутись у вихідне положення за висотою.

Третій – пропорційне блокування джойстика управління. Нещодавно HCE впровадили пропорційний джойстик управління для більшості екскаваторів вище за серію HX. Тепер водії можуть керувати кігтем у своєму темпі, використовуючи два великі пальці.

Дуже складно обслуговувати обладнання за умов поганої утилізації відходів. Щоб зменшити занепокоєння робітників, компанія HCE впровадила реверсивний вентилятор для підвищення ефективності обслуговування свого нещодавно випущеного обладнання HX520A, а великий перевантажувач матеріалів HX520AMH для портової зони також надає їм надійну функцію обслуговування.

В цей час HCE готується до запуску варіанта з прямою рукою, який може частково руйнувати невеликі будівлі, крім перевантажувачів, призначених для класифікації відходів.