Всі новини

Новий екскаватор-навантажувач від Bobcat

12.09.2023

Екскаватори-навантажувачі B730 M-серії виробництва заводу Doosan Bobcat у Ченнаї, Індія, являють собою інноваційні моделі, що розширюють асортимент екскаваторів-навантажувачів від компанії Bobcat й призначені для сегмента цінової доступності. Ці машини доступні в різних конфігураціях та оснащені різними видами приладдя, що робить їх ідеальними для використання в будівництві, оренді, дорожніх роботах, знесенні, виїмці ґрунту, ландшафтних роботах та багатьох інших галузях. Компактність та ефективність цих екскаваторів-навантажувачів зроблять ваші робочі завдання швидкими та ефективними. Більше детально в каталозі B730 M.

Створені з метою забезпечення надійності та довговічності, екскаватори-навантажувачі серії B730 M є свіжим додатком до асортименту Bobcat і відзначаються надзвичайною якістю. Як відзначає Джон Чаттавей | John Chattaway |, менеджер виробництва навантажувачів Bobcat, "Разом із нашими клієнтами й досвідченою дилерською мережею ми розробили машину, що ідеально підходить для роботи в змішаних підрядних та орендних парках. Екскаватори серії B730 M мають в собі 100% ДНК Bobcat й відзначаються всією характерною якістю бренду, включаючи високу надійність, гарантовану гарантію і підтримку через перевірену мережу обслуговування та постачання запасних частин Bobcat в регіоні MEA і СНД для вашого спокою. Усі елементи конструкції виробляються на власному виробництві відповідно до високих стандартів Bobcat для забезпечення найвищої якості".

За словами Габі Раєма | Gaby Rhayem |, регіонального директора Doosan Bobcat EMEA на Близькому Сході, в Африці та країнах СНД (окрім рф), "Серія B730 M вражає своєю продуктивністю та потужністю: ці екскаватори мають найкращі в класі показники зусиль розриття, радіусу дії та глибини копання, а також багатофункціональні можливості роботи у режимі зворотної лопати. У поєднанні з потужною гідравлічною системою, міцною конструкцією та інтуїтивно зрозумілим управлінням це забезпечує відмінну продуктивність під час виконання траншейних, вирівнювальних і навантажувальних робіт. З нашими лідерськими позиціями на ринку навантажувачів і мережею дилерів Bobcat в країнах MEA і СНД, ми переконані, що нова серія екскаваторів-навантажувачів B730 M допоможе нам розширити свою частку ринку і ще більше покращити наші позиції в цих регіонах".

Іван Чулков, бренд-менеджер техніки Bobcat в Україні, підкреслив важливу роль та переваги нового екскаватора-навантажувача в сучасному будівельному та господарському секторі України: "Екскаватор-навантажувач Bobcat серія B730 M - це втілення якості, продуктивності в одному обладнанні, й ще доступності, що вкрай важливо в наш час. Українські будівельники та підприємці завжди оцінювали надійність і універсальність техніки Bobcat, і ми, як ексклюзивний постачальник, горді представляти ці високотехнологічні рішення на ринку. Модель B730 M відзначається надзвичайною маневреністю та продуктивністю, що робить цю модель ідеальною для виконання різних завдань на будівельному майданчику. Можна швидко й ефективно виконувати копальні, земельні, траншеї та навантажувальні роботи, що збільшує ефективність будівельних проєктів. Наша компанія, Альфатех, гарантує підтримку клієнтів та постачання оригінальних запасних частин, щоб забезпечити безперебійну роботу техніки Bobcat в Україні. Ми спільно з брендом Bobcat працюємо над розвитком та вдосконаленням обладнання, щоб задовольнити потреби наших клієнтів і сприяти росту будівельної галузі в Україні."

Екскаватори-навантажувачі серії B730 M відрізняються особливим акцентом на максимальну довговічність в найважчих умовах експлуатації та обладнані визнаними провідними компонентами, які славляться своєю надійністю і легкістю обслуговування навіть у найвибагливіших польових умовах. Ці високоякісні та перевірені елементи постачаються від усвідомлених брендів, зокрема двигун Perkins 1104, мости та трансмісію від Carraro і насоси від Parker, що гарантують неперевершену надійність і безпроблемне обслуговування.

Найкраща продуктивність у своєму класі

Двигун Perkins High Torque потужністю 94 к.с., який вдало збалансований з гідравлічним насосом Tandem Gear Pump і трансмісією Synchro Shuttle (SPS), забезпечує ефективну роботу та оптимальне використання пального. Гідравлічна система B730 M-серії гарантує найкраще у своєму класі зусилля відриву екскаватора, найвищий підйом навантажувача і найкращий у своєму класі відрив штовхача. Разом з глибиною копання 4,63 метра (стандартна стріла), екскаватори серії B730 M ідеально підходять для роботи на будь-якому будівельному майданчику.

Стандартна комплектація включає незалежний насос рульового управління і систему розвантаження гідравліки, які допомагають оптимізувати потужність за потребою та забезпечують надійну роботу в суворих умовах. Функція повернення фронтального навантажувача до режиму копання є стандартною і сприяє підвищенню продуктивності при роботі з матеріалами.

Високий рівень комфорту під час експлуатації

Велика та простора кабіна, ретельно продумане розташування елементів та комфортне сидіння забезпечують достатньо місця для проведення роботи, незалежно від її тривалості, від керування, завантаження, копання чи просто переміщення машини.

Максимальний й дивовижний огляд на 360° з кабіни та інтуїтивно зрозуміле управління значно полегшують роботу водія. Велике заднє вікно забезпечує чудовий огляд під час роботи екскаватора; і у випадку потреби, воно легко підійматися та опускається, надійно фіксуючись на стелі кабіни. Бічні вікна з можливістю повного відчинення, також наявні фіксатори дверей, які утримують двері відчиненими для додаткової вентиляції, коли не потрібна опціональна система опалення, вентиляції та кондиціонування повітря (HVAC).

Інтуїтивно зрозумілі та налаштовані елементи керування

Наші клієнти мають можливість отримати на заводі ергономічну конфігурацію своїх машин, з розташуванням органів управління, з якими вони вже знайомі, що робить перехід з інших машин на Bobcat надзвичайно легким. Можливість вибору відомої та індивідуальної схеми управління (ISO, SAE або SAE-X) на заводі дозволяє операторам безперешкодно сідати в машину й відразу братися до роботи.

На додаток до цього, функції "повернення до копання" та "плаваючий ківш" є стандартними для полегшення роботи оператора та підвищення продуктивності. Пряме механічне управління екскаватором налаштоване таким чином, щоб забезпечити плавну та багатофункціональну роботу.

Надзвичайна довговічність та економія пального

У високопродуктивних екскаваторах-навантажувачах B730 M-серії застосовані алюмінієві радіатори та ефективний вентилятор Multi-Wing, що створюють високоефективну систему охолодження. Це дозволяє зберігати продуктивність навіть у найгарячіших та найвимогливіших умовах. Додатково, великий об'єм паливного бака розміром 160 л та висока паливна ефективність забезпечують велику автономність, дозволяючи працювати довше без необхідності дозаправлення. Паливний бак також виготовлений з корозійностійкого пластику та має металеві кожухи, що підвищують його міцність.

Просте обслуговування та ремонт

Екскаватори-навантажувачі B730 M-серії оснащені функцією підняття капота для легкого доступу до всіх важливих компонентів, рідин та фільтрів. Це полегшує щоденне технічне обслуговування і заміну витратних деталей. Всі шланги ретельно прокладені та захищені, включаючи використання розподільного шлангового короба для екскаваторів з боковим зміщенням. В комплекті постачання входить набір стандартних інструментів для полегшення щоденного технічного обслуговування.

Стандартна 2-річна гарантія

На всі екскаватори-навантажувачі Bobcat розповсюджується стандартна дворічна гарантія, яка є свідченням надійності та довговічності компонентів і конструкції. Це забезпечує додатковий захист та спокій користувачів.

Ми, команда Альфатех, пишаємося представити нову модель B730M великих можливостей від Bobcat в цей важкий час для нашої країни. Ця машина об'єднує надійність, продуктивність та комфорт експлуатації в одному пакеті, створюючи ідеальний інструмент для робіт в будівництві, гірництві, дорожньому будівництві та багатьох інших галузях, які залучені на відбудову нашої країни. Завдяки високоякісним компонентам, ефективній системі охолодження та розширеним можливостям керування, B730M Bobcat готовий зробити вашу роботу ефективною та продуктивною.

Ми віримо, і ми робимо все можливе, щоб забезпечити надійний економічний фронт. Дякуємо за довіру до бренду Bobcat. Будь ласка, не соромтеся зв'язатися з нами для отримання додаткової інформації та можливості перевірити цю неймовірну техніку в дії.

Bobcat - це інновації, надійність і продуктивність, і B730M - це ще одне свідчення нашої постійної відданості цим цінностям.