Всі новини

Відновлені запчастини Bobcat Remanufactured

09.02.2022

Відновлені запчастини Bobcat Remanufactured дозволяють забезпечити вам, наші клієнти, обслуговування та підтримку світового рівня під час проведення ремонту. Це саме те, що ви очікуєте від бренду Bobcat, а ми реалізуємо на правах офіційного постачальника.

Bobcat Remanufactured - це надійна та економічна альтернатива новим запчастинам.

                                     

Відновлені запчастини Bobcat Remanufactured мають ті ж експлуатаційні характеристики, що нові запчастини, але обходяться значно дешевше. Ми раді запропонувати Вам можливість придбати доступні запчастини для ремонту або заміни за зниженою ціною.

Якість і надійність відновлених запчастин Bobcat дозволяє бути впевненими в тому, що відремонтована техніка продовжить працювати як і раніше, а їх ціна повністю відповідає вашим очікуванням.

Що означає «відновлені»?

Відновлення запчастини — це процес, в результаті якого «її експлуатаційні характеристики доводяться до рівня не нижче за початковий з гарантією, яка еквівалентна або краще, ніж у нового виробу».

Для повного відновлення вузла необхідно зняти його з машини, відремонтувати та замінити деякі його компоненти, перевірити окремі деталі та весь вузол, щоб переконатися, що він відповідає початковим специфікаціям.

Часто Bobcat Remanufactured відновлюється лише з використанням фірмових компонентів Bobcat. Використання як донорів запчастин з ремфонду дозволяє знизити витрати на виробництво нових деталей, не жертвуючи якістю, довговічністю та продуктивністю.

Ціни

Купівля відновлених запчастин має очевидну економічну перевагу. У середньому відновлені запчастини коштують на 25% менше, ніж нові.

На першому етапі впровадження програми ця ціна є остаточною. Ніякі додаткові надбавки не передбачаються, оскільки повертати запчастини, що вийшли з ладу, в ремфонд не потрібно.

Після впровадження у 2022 році повернення запчастин до ремфонду структура ціноутворення зміниться і отримати вигідну ціну можна буде тільки після повернення запчастини до ремфонду Bobcat, що вийшла з ладу.

Гарантія

На всі відновлені запчастини Bobcat надається така ж гарантія, як і нові.

Порядок замовлення та маркування

Для маркування відновлених запчастин використовується такий самий 7-значний номер, як і у нових запчастин Bobcat, до якого в кінці додається буквене позначення "REM" (від англ. remanufactured - відновлений).

Приклад: Новий стартер має номер артикула 6685190. Відновлений стартер матиме вигляд 6685190REM.

Відновлені запчастини можна замовити безпосередньо у відділі запчастин Альфатех за номером телефону 067 510 40 01. Порядок оформлення замовлення такий самий, як і для нових запчастин.

Переваги покупки запчастин в офіційного дилера

• Нові або відновлені запчастини на вибір.

• Є можливість купити абсолютно нову запчастину або якісно відновлену, яка має ті ж чи навіть найкращі характеристики.

• Якісні запчастини за конкурентними цінами.

Номенклатура

Відновленню підлягають деякі компоненти паливної та гідравлічної системи, електронні компоненти, стартери, генератори та турбокомпресори. Якщо вам потрібна запчастина, яка вже знята з виробництва, єдиним варіантом може бути покупка відновленої.

Для отримання більш детальної інформації, зв'яжіться з відділом продажів запчастин Альфатех - 067 510 40 01.