Всі новини

Оновлення функції стабілізації ковша на навантажувачах серії R

28.01.2021

Bobcat нещодавно оновив функцію стабілізації ковша на навантажувачах серії R, додавши можливість вибору одного з двох режимів. На ранніх модифікаціях машин рекомендується оновити програмне забезпечення, щоб додати режим стабілізації тільки при підйомі стріли.

Оновлення навантажувачів серії R значно розширить можливості стабілізації ковша

З оновленням даної функції тепер стабілізація може здійснюватися при переміщенні ковша як в одному, так і в двох напрямках. При першому натисканні клавіші включається стабілізація ковша тільки при підйомі стріли (як на навантажувачах серії M). При повторному натисканні клавіші включається стабілізація ковша як при підйомі, так і при опусканні стріли. Третє натискання клавіші повністю відключає стабілізацію ковша. Після виключення запалення запам'ятовується останній обраний режим, тому наступного разу ви зможете продовжити роботу в ньому.

При проведенні таких робіт, як навантаження матеріалів на транспорт, компанія Bobcat рекомендує використовувати режим стабілізації ковша тільки при підйомі стріли. Режим стабілізації при підйомі і опусканні стріли рекомендується при використанні Палетная вил для перевалочних робіт.

Обидва режими можна додати на машини більш ранніх модифікацій, оновивши Service Analyzer до версії 88.24 або новішої. На ранніх модифікаціях машин рекомендується оновити програмне забезпечення, щоб додати режим стабілізації тільки при підйомі стріли. У цьому режимі на ходову частину і привід стріли може направлятися більше розвивається двигуном потужності.

Для більш докладної інформації з міні навантажувачів нової серії R звертайтеся до Вашого регіонального менеджера (список контактів).