Всі новини

Зміни в асортименті шин Bobcat

27.01.2021

Bobcat постійно працює над поліпшенням асортименту запасних частин, покращуючи їх експлуатаційні характеристики і цінність для споживача. У 2021 році асортимент шин зазнає деяких змін.

1. Нові шини для важких умов експлуатації Heavy Duty 10x16.5

Представляємо нові шини для важких умов експлуатації в розмірності 10x16.5. Надходження нових шин (арт. № 7390217) очікується вже в лютому. Шини для важких умов експлуатації старої модифікації (арт. № 6987705) також залишаться в продажу.

Нові шини серії Heavy Duty випускаються взамін актуальною модифікації і призначені в першу чергу для бездоріжжя. Посилені грунтозацепи забезпечують відмінне зчеплення і самоочищення.

Завдяки збільшеній глибині протектора і новою рецептурою гуми вдалося продовжити термін служби і ресурс шин з одночасним скороченням експлуатаційних витрат і збільшенням інтервалів між замінами. За результатами внутрішніх ресурсних випробувань, в ході яких имитировались реальні умови експлуатації, було підтверджено збільшення терміну служби нових шин для важких умов експлуатації в порівнянні з їх попередньою модифікацією.

Незважаючи на те що нова і стара модифікації розроблені для одних і тих же цілей, їх фактичні розміри та інші параметри можуть відрізнятися. Не рекомендується встановлювати їх разом на одну машину.

В рамках проходить в січні і лютому акції на обидві ці модифікації в центрі спецтехніки Альфатех діє знижка 10%.

 

2. Зносостійкі шини Hard Duty L5 знімаються з виробництва

Актуальні моделі зносостійких шин Bobcat Hard Duty 10x16.5 і 12x16.5 (арт. № 7273499 та 7273498) будуть зняті з виробництва. Їх поставки продовжаться до тих пір, поки не будуть розпродані наявні запаси.