Всі новини

Екскаватори-навантажувачі для комунального господарства. Широкий спектр навісного обладнання

05.11.2021

В Альфатех представлені найкращі моделі екскаваторів-навантажувачів від компаній Bobcat та Hyundai. Це універсальна техніка, яка чудово виконує землерийні та вантажні роботи. Однак, за допомогою доступного навісного обладнання можна значно розширити сферу використання цих машин.

Доступне навісне обладнання 

Екскаватори-навантажувачі мають репутацію продуктивних машин, які в основному використовуються для землерийних робіт та транспортування сипких матеріалів. Таку техніку зазвичай можна побачити на будівельних майданчиках. З першого погляду екскаватори-навантажувачі призначені лише для цієї сфери та зовсім не підходять для комунальних робіт.

Однак копати траншеї на території, де вже зведені споруди, у деяких випадках доводиться набагато частіше, ніж при зведенні об'єкта з нуля. Побудовані будинки – це лише перший етап. Після цього необхідно прокладати трубопроводи тепломереж, водопроводів, каналізації, а потім проводити ремонт комунікацій. Такі роботи дуже поширені і можуть проводитись будь-якої пори року.

Також не варто забувати про благоустрій територій. За допомогою екскаватора-навантажувача можна прибрати дворовий газон для створення паркування або створити дитячий майданчик на пустирі. Все це можна зробити за допомогою додаткових інструментів. Сьогодні виробники екскаваторів-навантажувачів випускають безліч різновидів навісного обладнання:

  • екскаваторні, універсальні, двощелепні ковші різних розмірів (від 30 см до 240 см).
  • комбіновані та стандартні палетні вила;
  • потужні гідромолоти із повним комплектом шлангів.

Завдяки додатковим інструментам машина набуває оптимальної універсальності і може використовуватися для будь-яких міських робіт.

Найпопулярніші моделі екскаватора-навантажувача

Bobcat B730 R – це універсальна машина, яка здатна впоратися з будь-яким поставленим завданням. Вона має високу потужність, міцну конструкцію та відрізняється простим обслуговуванням. Завдяки кільком доступним конфігураціям модель відмінно підходить для будівельних, комунальних та дорожніх робіт.

Екскаватор-навантажувач B780 має чудову стійкість та прохідність повного приводу на рівновеликих колесах. Ними можна керувати з «крабовим ходом» та функцією «слід у слід». Модель здатна розвивати швидкість до 42 км/год.

Компанія Bobcat провела повну модернізацію своїх екскаваторів-навантажувачів. Після цього модель B730R одержала автоматичну трансмісію ZF, яка забезпечує комфортне керування на будь-якій поверхні. Крім цього, на машину було встановлено нову гідросистему Bosch-Rexroth на основі аксіально-поршневого насоса. Завдяки їй техніка може працювати без втрати потужності за умов багатозадачності. Представлені екскаватори-навантажувачі оснащені дизельним двигуном Perkins з турбонаддувом, який має максимальну потужність 100 к. с.

В Альфатех можна придбати екскаватори та навісне обладнання за найкращими цінами на всій території України. Ми доставимо техніку до будь-якого населеного пункту. При цьому кожен охочий має можливість особисто протестувати навантажувачі та навісне обладнання на нашому виставковому майданчику у місті Підгородне, Дніпропетровської області.