Всі новини

Hi-MATE - ваша система віддаленого управління спецтехнікою

13.07.2023

Своєчасна діагностика автопарку значно продовжує час безвідмовної роботи машин. Запатентована система Hi-MATE від Hyundai - це система віддаленого управління, яка, незалежно від вашого місцезнаходження, надасть вам доступ до дуже важливої сервісної та діагностичної інформації.

Hi MATE


Hi MATE - це система управління обладнанням, розроблена компанією HD Hyundai Construction Equipment у 2008 році.

Багатофункціональна інформація про обладнання, включаючи його розташування та стан роботи. Моніторинг в реальному часі за допомогою комп'ютера або мобільного додатку.
HD Hyundai Construction Equipment у 2020 році запустив мобільний додаток Hi MATE Fleet Manager, оновивши наявні функції надання інформації.
Мобільний додаток Hi MATE Fleet Manager надає індивідуальні послуги клієнтам, дозволяючи оптимізувати та керувати необхідною інформацією про обладнання.

Hi-Mate надає повну інформацію про місцезнаходження обладнання та експлуатаційну інформацію, незалежно від його віддаленого розташування.

1. Історія експлуатації:

   - Лічильник мотогодин — з точними показниками годин роботи маємо можливість планувати проведення наступного технічного обслуговування для уникнення простою техніки.

   - Залишок палива в баці – надає можливість спланувати своєчасне дозаправлення, уникнути простою техніки через відсутність палива та крадіжку палива.

   - Час увімкнення та вимкнення запалювання — контроль за роботою оператора, дотримання режиму робочого дня.

2. Звіт про роботу обладнання:

   - Параметри роботи вузлів машини — віддалено від машини можемо бачити помилки, які видає бортовий комп'ютер, тим самим скорочуємо час діагностики, не потрібно чекати приїзду спеціаліста для визначення несправності та вибір необхідних запчастин для ремонту. Аналізуючи роботу всіх систем, враховуючи температуру рідин, тиск у системах, маємо можливість своєчасно реагувати на можливі поломки, уникнути виходу з ладу дороговартісних вузлів та механізмів, що дозволяє економити кошти.

3. Інформація про помилки в режимі реального часу:

   - Система в режимі реального часу надає сигнал про несправність у роботі машини, яку оператор може не помітити, це дає можливість своєчасно реагувати на поломку, уникнути серйозних поломок, дороговартісних ремонтів та простою техніки, уникнути аварійних ситуацій.

4. Інформація про місцезнаходження техніки:

   - Контроль за місцезнаходженням техніки надає можливість планування робіт, контроль виконання поставлених завдань, запобігання несанкціонованому переміщенню техніки, можливість блокування запалювання та гідравлічної системи.

Hi MATE web


Система дистанційного керування HD Hyundai Construction Equipment!

 Комплексне рішення управління для покращення ефективності

  • Записи виконаних робіт можуть бути переглянуті в Інтернеті, включаючи щоденні години роботи двигуна, робочі/пробігові години.
  • Продуктивність можна покращити, перевіряючи споживання палива та час простою кожного окремого обладнання.

 Запобігання крадіжкам та забезпечення безпеки

  • Користувачі захищені від крадіжок та несанкціонованого використання.
  • У разі, якщо обладнання виходить за визначені межі, відправляються текстові повідомлення та сповіщення на мобільний телефон.

 Відстеження графіка та історії обслуговування

  • Цикл запасних частин може бути моніторингом, а також можна встановити сповіщення про спливаючий термін заміни, щоб повідомити користувача.

Fleet Manager 


Мобільний додаток Hi MATE для управління автопарком.

 Зручне управління обладнанням в будь-якому місці та в будь-який час, одним дотиком

  • Надаються показники продуктивності та стану здоров'я для одного або кількох об'єктів обладнання.
  • Відбувається сповіщення про запасні частини, які потрібно замінити.
  • Можна налаштувати детальну функцію сповіщення, таку як залишок палива, сигнальний світловий індикатор, рух місцезнаходження тощо.

 Синхронізуйте основні функції з мобільним телефоном

  • Для кожного обладнання можна встановити контактну інформацію водія для негайного здійснення дзвінка.
  • Можна переглянути місцезнаходження обладнання в порівнянні з місцезнаходженням користувача на Google Map.

Моніторинг автопарку


Розумний моніторинг обладнання на мобільному телефоні.

 Моніторинг та аналіз стану обладнання

  • Віддалений моніторинг для забезпечення найкращого стану обладнання.
  • Стан моніторингового обладнання аналізується в реальному часі, поєднуючи технологію аналізу даних від Hyundai Construction Equipment і ноу-хау експертів з усунення несправностей.

 Рішення для усунення складнощів при відповіді на коди несправностей

  • Аналізуючи різні коди несправностей та інформацію про обладнання, виявляються різні заходи.
  • Інформація для відповіді на код помилки та послуги з ремонту надаються з Hi CARE Center.

Аналітика автопарку


Місячний звіт з аналізу для повного використання даних у Hi MATE.

 Комплексний звіт про експлуатацію обладнання

  • Буде надано звіт про стан експлуатації, який обробляється з даних одного або кількох обладнань, зареєстрованих у Hi MATE.
  • Щомісячна інформація, включаючи години роботи, споживання палива та екологічний індекс, може бути переглянута одним поглядом.

 Систематичне управління, засноване на аналізі даних обладнання та робочого місця

  • Можна моніторити щомісячні тенденції змін даних, необхідних для управління, таких як робочі години та споживання палива.
  • Надаються поради щодо догляду для запобігання відмовам обладнання.
  • Поради щодо догляду можна отримати електронною поштою або переглянути на вебсайті. 

Hi-MATE, розумні інформаційно-комунікаційні технології (ІКТ) рішення

тип унікальна пропозиція  особливості опис
Hi MATE web Система віддаленого управління, Підвищення продуктивності, Підвищення ефективності роботи. Покращення ефективності.
Підвищення захисту від крадіжок та забезпечення безпеки.
Легке технічне обслуговування.
Щоденні години роботи двигуна, роботи, їзди та інші можна переглянути на вебсайті.
Продуктивність можна покращити, перевіряючи споживання палива та час простою кожного окремого обладнання.
Моніторинговий екран Прогнозування планового технічного обслуговування на основі аналізу даних та експертного знання з усунення несправностей. Моніторинг та аналіз стану обладнання.
Відповіді на коди несправностей.
Надається аналіз стану обладнання в режимі реального часу на основі навичок аналізу даних HCE та експертизи з ремонту.
Мобільний додаток (fleet manager) Синхронізація з мобільним додатком Fleet Manager на вашому телефоні.
Управління в режимі реального часу незалежно від часу та місця.
Включаючи показники продуктивності та стану здоров'я.
Покращений досвід використання мобільного телефону.
Мобільний додаток оптимально розроблений для управління автопарком та перевірки продуктивності та стану здоров'я обладнання на основі телематики. Крім того, власники обладнання можуть перевірити, чи працює їх обладнання економічно, чи має високий рівень експлуатації або, чи є деякі несправності, щоб вони могли визначити, яке обладнання та які частини потребують управління.
Моніторинг в реальному часі на місці роботи. Сьогодні
(Інтерфейс мобільного додатку Fleet Manager)
Користувачі можуть керувати, моніторити та перевіряти статус обладнання, що знаходиться в експлуатації, такий як години роботи, рівень палива тощо, за допомогою функції "Сьогодні" в реальному часі.
Покращена продуктивність. Продуктивність
(Інтерфейс мобільного додатку Fleet Manager)
Обладнання оптимізовано для зручності клієнтів. Власник може моніторити продуктивність обладнання в режимі реального часу, відображаючи оцінку в розрізі A, B, C та D за допомогою індексу Eco (у порядку A, B, C та D з коротким часом простою). Індекс Eco розраховується шляхом аналізу відношення простою.
Власник може виявити проблему, якщо відношення простою є занадто високим.
Моніторинг стану використання обладнання. Співвідношення використання машини може бути перевірено на основі 8 годин роботи двигуна за допомогою функції використання (оцінюється як A при роботі протягом 8 годин, у порядку B, C, D залежно від кількості годин роботи).
Перевірка стану несправностей обладнання відповідно до серйозності коду несправності. Стан здоров'я
(Інтерфейс мобільного додатку Fleet Manager)
Статус діагностики обладнання можна перевірити в режимі реального часу.
Коди несправностей відправляються на сервер, а статус несправності обладнання відображається в порядку "Зупинити зараз, Скоро зупинити, Обслуговувати зараз та Скоро обслуговувати" відповідно до рейтингу.
Обслуговування в режимі реального часу. 15 пунктів обслуговування, таких як моторне мастило та змащувальні матеріали, аналізуються, оцінюються (прострочено, наближається, здійснено) та надсилаються користувачам відповідно до статусу обслуговування.
Покращена зручність для користувача та ефективне управління обладнанням. Сповіщення про аварійні ситуації. Коди несправностей, рівень палива та сповіщення про безпеку надсилаються за допомогою сповіщень push.
Генерується сповіщення, коли обладнання перетинає межу, використовуючи функцію геозонування (Geo fencing), або коли години використання обладнання перевищують встановлені межі, використовуючи функцію часової зони (time fencing), а також сповіщення про необхідність обслуговування та сервісу.
Просте управління користувачами. Список операторів Записи використання можна перевірити, зареєструвавши водіїв за обладнанням та датою, а контактна інформація водіїв може бути легко доступною для зв'язку.
Аналітичні дані Систематичне управління через аналіз даних
Регулярне технічне обслуговування
Щомісячний звіт про роботу обладнання.
Систематичне управління обладнанням та робочими місцями.
Власнику надається звіт про стан роботи обладнання. Можна переглянути дані, необхідні для управління, такі як години роботи та споживання палива, а також тенденції змін за розкладом.