Всі новини

Відвідавши Корею: Українські Представники Оглянули Технологічні Можливості HD Hyundai

04.07.2023

Перший заступник Міністра інфраструктури України, Василь Шкураков, разом з делегацією від "Укрзалізниці", здійснили важливий візит на завод будівельної техніки HD Hyundai у мальовничому місті Ульсан, Південна Корея. Ця подія стала важливим кроком у співпраці між українською та корейською інфраструктурними гігантами.

Генеральний директор компанії HD Hyundai Construction Equipment, Чул-Гон Чой, відзначив, що цей візит був важливим кроком для розвитку відносин між Україною та Кореєю в галузі будівельної техніки. Він зазначив, що під час зустрічей з українськими представниками було обговорено потенційні проєкти реконструкції та можливість партнерства.

Основною метою візиту була участь у 50-й сесії Конференції Міністрів ОСЗ, що проходила в Міністерстві землі, інфраструктури та транспорту Республіки Корея. Важливим етапом подорожі було відвідання Меморіального залу "Асан" на заводі HD Hyundai Heavy Industries, де представники України ознайомились з історією компанії та її засновником, великим Джу-юнг Чунгом.

Далі делегація відправилася на суднобудівну верф HD Hyundai Heavy Industries, де вони отримали можливість побачити сучасні досягнення корейського суднобудівного мистецтва. А після цього вони побували на заводі, де виготовляють будівельну техніку HD Hyundai Construction Equipment.

Під час зустрічей з керівництвом компанії HD Hyundai Construction Equipment, делегація з України мала можливість дізнатися більше про локальну мережу компанії та послуги з технологічної підтримки. Також було висловлено запит на співпрацю з українським урядом для проведення локальних досліджень, необхідних для майбутніх проєктів реконструкції в Україні.

Представник HD Hyundai Construction Equipment підкреслив важливість планів на побудову консультативних відносин з Міністерством інфраструктури України та обміну інформацією щодо проєктів реконструкції в різних галузях, включаючи сферу будівельної техніки.

Завершивши важливий візит, українська делегація залишила враження від технологічних досягнень HD Hyundai та виявила намір розвивати плідну співпрацю. Неабияк радує той факт, що компанія Альфатех є офіційним і єдиним дилером будівельної техніки HD Hyundai Construction Equipment в Україні, що відкриває нові можливості для інфраструктурного розвитку країни.