Всі новини

Телескопічний навантажувач Bobcat нового покоління

30.12.2020

Компанія Bobcat анонсує випуск навантажувачів на поворотній платформі з телескопічною стрілою нового покоління, які відрізняються від попередників підвищеною вантажопідйомністю. «БОБКЕТ» - лідер світового ринку з виробництва та продажів компактних навантажувальних машин. Великий попит на телескопічні навантажувачі «БОБКЕТ» пояснюється їх високими експлуатаційними показниками: маневреністю, багатофункціональністю, зручністю в управлінні і техобслуговуванні. Спецтехніка затребувана на будмайданчиках, в комунальних і аграрних господарствах.

Погрузчик телескопический Bobcat ТR50190

Навантажувачі з поворотною стрілою з'єднуються з різним навісним обладнанням: ковшем-захопленням (стандартно), лебідкою, монтажної люлькою, кранової балкою. Навісне обладнання автоматично розпізнається за допомогою системи RFID. Корпус на поворотній платформі забезпечує високу маневреність, а виносні опори з боків колісної бази - стійкість на похилих поверхнях (допустимий кут нахилу - 22 градуси). Спецтехніка оптимально підходить для умов, де робоче простір обмежений (щільна забудова будівельних об'єктів, важкодоступні зони біля водойм).

Основні технічні показники телескопічних навантажувачів Bobcat

Телескопічний навантажувач «БОБКЕТ» нового покоління оснащені дизельними двигунами, які розраховані на високі навантаження. Передбачена спеціальна система Twin Power для підключення до зовнішнього джерела електроживлення з напругою 380 В, який постачає електрикою привід для підйому і переміщення вантажів. Наведемо ключові експлуатаційні параметри модифікацій TR50190 та TR40250.

Найменування параметра, одиниця виміру Числове значення
TR50190 TR40250
Маса, т 16,5 17,54
Вантажопідйомність, кг 5000 4000
Допустима висота підйому (на опорах / шинах), мм 18700/18400 24100/20800
Максимальна дальність дії (на опорах / шинах), мм 16400/12700 20500/13500
Потужність двигуна, к. с. 141
Номінальний крутний момент, Н·м 590 680
Ємність бака для палива, л 180
Обсяг гідравлічного резервуара, л 270 270
Час висунення стріли (при максимальному радіусі), с 27,8 43,2
Швидкість пересування (перша / друга передача), км/год 10/40

Машини відрізняються високоякісної складанням і зручністю в управлінні. Засклена герметична кабіна оператора забезпечує панорамний огляд. У базову комплектацію входить система кондиціонування і вентиляції. Зручне сидіння регулюється по висоті в залежності від росту механізатора. Налаштування параметрів роботи проводиться за допомогою сенсорного дисплея. На екрані також відображаються поточні робочі показники.

Безліч функціональних можливостей не мають аналогів серед ринкових моделей цього класу. Інноваційні опції:

  • використання машини без запуску дизельного мотора, за допомогою електропостачання;
  • дистанційне керування переміщенням стріли по 3 координатним осях;
  • сертифікована система захисту ROPS.

Розробки провідних інженерів компанії забезпечують максимальну ефективність роботи. Універсальні маніпулятори Bobcat дозволяють впоратися зі складними вантажними завданнями, коли техніка інших брендів непридатна.

Ми продаємо високоякісну інноваційну спецтехніку з гарантією обслуговування за мінімальною ціною на ринку України. Оцінити її характеристики можна на виставковому майданчику в місті Підгороднє, Дніпропетровської області. Представлений широкий вибір оригінальних комплектуючих для заміни зношених вузлів наявної техніки. Додаткова інформація доступна за контактними телефонами в робочий час.