Всі новини

Protection Plus для навісного обладнання

21.03.2023

Відомо, що правильно підібране навісне обладнання дозволяє повною мірою використовувати всі функції навантажувача Bobcat й примножувати його додану вартість. "Несучий інструмент" - фраза, що виражає цю філософію, і Bobcat вважається основоположником цього підходу. 

Відомо, що правильно підібране навісне обладнання дозволяє повною мірою використовувати всі функції машини і примножувати її додану вартість. "Несучий інструмент" - фраза, що виражає цю філософію, і Bobcat вважається основоположником цього підходу. З розширенням Protection Plus на навісне обладнання ми можемо надати клієнту комплексне рішення — машина, навісне обладнання та Protection Plus, яке охоплює і те, й інше.

Починаючи з 22 типів навісного обладнання

На основі технічної складності, обсягів продажів та відгуків наших клієнтів, спочатку обрано початковий набір з 22 різних типів навісного обладнання для першого етапу. Щодо гарантії, на цей час буде доступне покриття гарантійних випадків +1 рік або +2 роки.

Якщо у вас ще немає прайс-листа на навісне обладнання для навантажувачів Bobcat, зверніться до менеджера запчастин – контактну інформацію можна знайти у розділі Контакти.