Всі новини

Транспортування без обмежень: огляд габаритних навантажувачів Shantui

03.11.2021

У техцентрі Альфатех доступні габаритні навантажувачі від компанії Shantui. Вони користуються популярністю за рахунок своєї багатозадачності, і за необхідності можуть замінити іншу спецтехніку. Машини широко використовуються у будівельній, сільськогосподарській, металургійній галузях. Завдяки широким можливостям, високій надійності та продуктивності затребуваність навантажувачів виробництва Shantui постійно зростає.

Основні технічні показники

У модельному ряді представлені навантажувачі з експлуатаційною вагою від 3000 до 7000 кг. Машини оснащуються силовими агрегатами китайської компанії WEICHAI, які відповідають європейським екологічним стандартам. Варто відзначити, що в деяких моделях використовуються вузли та мотори власного виробництва. За бажанням можна придбати модель із двигуном CUMMINS та трансмісією ZF або BEILIAN.

У лінійку входять такі моделі:

  • SL30WN, L39-B3 – з вантажопідйомністю до 3000 кг та об'ємом ковша до 2,2 м3;
  • SL50W-2, SL50WN, L55-B5 – з вантажопідйомністю до 5000 кг та об'ємом ковша до 3,3 м3;
  • SL60W, SL60W-2, L76-C3 – з вантажопідйомністю до 6000-7000 кг та об'ємом ковша до 4,5 м3.

Спецтехніка оснащується спеціальними колесами із додатковим посиленням. Завдяки зносостійким компонентам термін служби техніки значно продовжується навіть за інтенсивної експлуатації в найскладніших умовах. Міцна конструкція дозволяє безпечно виконувати великі обсяги робіт різного типу.

Експлуатаційні особливості

Завдяки широкому асортименту навісного обладнання, техніка «Шантуй» відрізняється багатофункціональністю. Вона знайшла своє застосування у промислових та сільськогосподарських галузях. Окрім стандартних ковшів, виробник надає робочі органи зі збільшеним обсягом. Додаткове обладнання може бути стаціонарним або знімним. У разі встановлюється квик-каплер механічного чи гідравлічного типу.

Фронтальный погрузчик Shantui SL50WN

За бажання на навантажувачі можна встановити щелепні та зернові ковші, вила для переміщення вантажів, різні захвати для транспортування об'єктів круглої форми та виконання сільськогосподарських робіт. Також доступні інструменти для комунальних та очисних робіт.

Усі елементи керування оснащені джойстиками. Вони забезпечують плавне пересування та повний контроль над обладнанням у процесі виконання складних робіт. Кабіни навантажувачів обладнані кондиціонером для забезпечення комфортних умов для оператора за будь-якої погоди. Встановлено м'які пневматичні крісла із підлокітниками. За бажанням можна встановити системи безпеки ROPS/FOPS.

У центрі спецтехніки "Альфатех" можна купити навантажувачі "Шантуй" за найвигіднішими цінами. На всі моделі передбачено гарантію від виробників. Доставка здійснюється в будь-яку точку України. Протестувати техніку можна у робочі години на нашому виставковому майданчику у місті Підгородне, Дніпропетровської області.