Всі новини

Дистанційне керування BOBCAT MAXCONTROL

16.06.2021

Насолоджуйтесь новітніми інноваціями Bobcat, орієнтованими на клієнта, які дозволять операторам дистанційно керувати своїми машинами.

Bobcat MaxControl - ще одне чудове нововведення, яке, ми на правах офіційного дилера, пропонуємо нашим клієнтам в рамках ініціативи Next is Now. Це простий і компактний комплект обладнання в поєднанні з додатком iOS, який дозволяє операторам дистанційно керувати своїми машинами за допомогою iPhone або iPad.



Спрощує роботу

З MaxControl - усі завдання, що виконуються двома людьми, тепер можна виконувати поодинці! Ви починаєте керувати своєю машиною, просто клацнувши додаток MaxControl на своєму телефоні. Тепер ви можете копати стовпи та встановлювати паркани, не виходячи з кабіни; потім засипати без необхідності багаторазово перемикатися між машинами.

І робить її безпечніше

Можливість працювати поза кабіною збільшує вашу видимість на абсолютно новий рівень, усуває сліпі зони та підвищує обізнаність про навколишнє середовище. Перебуваючи за межами кабіни, ви також можете спілкуватися віч-на-віч з вашими партнерами по роботі - ви швидше організуєте роботу, економлячи час і гроші.

Широкий спектр застосування

MaxControl надзвичайно корисний в безлічі додатків, в тому числі:

  • Ландшафтний дизайн.
  • Сільське господарство.
  • Очищення й перероблення.
  • Будівництво та знесення.
  • Підйом і транспортування.

І багато іншого, все що необхідно для виконання поставлених завдань.

Сумісність

Ви знаєте, що найкраще в цій суперсучасної технології? Вона сумісна з усіма навантажувачам Bobcat, оснащеними SJC, випущеними з 2004 року.

Просто під'єднай та працюй

Всього за декілька простих кроків ви синхронізуєте будь-яку сумісну машину на своєму iPhone та починайте працювати. Налаштовувати спеціальне обладнання або сервісну техніку не потрібно!

Зв'яжіться з вашим менеджером по запасним частинам для отримання додаткової інформації. Контакти ☎