Всі новини

Огляд екскаватора Hyundai R300LC-9S

15.06.2021

У центр спеціалізованої техніки «Альфатех» надійшла нова модель екскаватора – Hyundai R300LC-9S. Високу ефективність роботи забезпечує двигун потужність 263 к. с. Завдяки глибині копання і місткому ковшу об'ємом 1,5 м3 (в стандартній комплектації) машина може бути використана для виконання широкого спектра робіт. В основному екскаватор застосовується для будівництва різних об'єктів і при розробці кар'єрів.

Основні технічні показники моделі R300LC-9S

Технічні характеристики моделі представлені в таблиці.

Найменування характеристики, одиниця виміру Числове значення параметра
Номінальна потужність двигуна, к.с. 263 при 1 900 об/хв
Максимальна глибина копання, мм 6 440
Експлуатаційна маса, кг 29 700
Габаритна довжина, мм 10 850
Габаритна ширина, мм 3 200
Об'єм ковша, м3 1,73
Максимальний крутний момент, кгс·м при об/хв 124,3 при 1 900
Робочий об'єм, см3 8300
Довжина стріли, мм 6 250
Довжина рукояті, мм 2 100
Габаритна довжина гусеничної стрічки, мм 4 940
Глибина копання, мм 6 440
Висота розвантаження ковша, мм 10 070
Стартер, В/кВт 24/7,5
Генератор, В/А 24/70

Головні переваги екскаватора

Модель оснащена потужним мотором, який разом з надійним гідронасосом дає можливість переміщати до 200 м3 матеріалу в годину. Силовий агрегат побудований відповідно до європейських стандартів. Тому він відповідає всім екологічним вимогам і здатний ефективно працювати як при високих, так і низьких температурах. Відносно невисокий споживання палива на рівні 24,4 л / год забезпечує тривалий процес роботи без додаткової дозаправки.

Виробник зробив основний акцент на комфорті оператора. Зручна кабіна відповідає стандартам ROPS і FOPS і забезпечує високий рівень безпеки. Вбудована система клімат-контролю підтримує комфортну температуру всередині при будь-якій погоді. Підлокітники і сидіння регулюються під особисті потреби оператора. Високий комфорт також забезпечений якісною шумоізоляцією. Вона утримує рівень шуму на рівні 74 дБ. Гідравлічні джойстики дають можливість виконувати точні рухи, керуючи 6-тонною машиною.

Головна особливість моделі «Хендай» R300LC-9S - це система дистанційного управління і діагностики Hi-mate. З її допомогою працівники можуть отримати інформацію про стан спецтехніки з будь-якого комп'ютера, який має підключення до інтернету. Таким чином, несправності виявляються і виправляються максимально швидко, що скорочує час простою.

Компанія «Альфатех» представляє якісну техніку Hyundai з гарантією і повним сервісним обслуговуванням. Ми напряму співпрацюємо з виробником і поставляємо оригінальні запчастини та обладнання. Здійснюємо доставку спецтехніки в будь-який населений пункт України. У нас ви можете придбати будь-яку машину в лізинг. Протестувати техніку можна на виставковому майданчику в місті Підгороднє, Дніпропетровської області.