Всі новини

Ремонт екскаваторів і навантажувачів Hyundai

04.10.2018

Навіть надійна корейська спецтехніка періодично виходить з ладу. Щоб відремонтувати екскаватори та навантажувачі Hyundai, люди звертаються в компанію Альфатех. У цій організації працюють фахівці здатні впоратися з найскладнішим завданням. Наявність власної ремонтної бази допомагає прискорити процес обслуговування екскаваторів та навантажувачів.

Специфіка роботи компанії Альфатех

У компанії Альфатех працюють 20 виїзних бригад. Співробітники сервісної служби застосовують сучасну апаратуру для проведення діагностичних процедур.

Найбільшим попитом серед клієнтів компанії Альфатех користуються такі послуги:

  • перевірка системи безпеки;
  • регулювання ходової частини;
  • капітальний ремонт;
  • очищення гідронасоса.

Терміни відновлення працездатності машини залежать від складності поломки. Клієнту не доведеться самостійно купувати запчастини. На складі компанії Альфатех знайдуться деталі для всіх існуючих моделей екскаваторів і навантажувачів Hyundai.

Ремонт екскаваторів і навантажувачів Hyundai

Фахівці, які пройшли програму підготовки, виконують ремонтні роботи поетапно. Вони розмовляють з власником техніки, перед тим як приступити до дослідження механізмів. Працівники сервісного центру очищають техніку від пилу і зовнішньої бруду. Для цієї мети екскаватор розбирають на вузли і агрегати. Тільки після виявлення несправності, власнику техніки стане відома точна вартість ремонту.

Особливу увагу фахівці компанії Альфатех приділяють стану гідравлічної системи. Вони перевірять герметичність гумових шлангів і очистять масляні фільтри.

Для ремонту вузлів екскаваторів і навантажувачів механіки використовують переносний розточно-наплавочний комплекс. Компактний агрегат дозволяє виконувати роботи у важкодоступних місцях. Імпортне обладнання допомагає швидко і ефективно ремонтувати стріли, рукояті і ковші.

Зверніться в сервісний центр компанії Альфатех. Досвідчені фахівці оперативно виявлять несправність, і відновлять працездатність екскаватора або навантажувача.