Всі новини

Трактори Mahindra вже в Україні

04.03.2019

Самі довгоочікувані трактора вже в Україні! Центр спеціальної техніки Альфатех уклав дилерську угоду на ексклюзивне представництво тракторів Mahindra від першого світового виробника тракторів.

Для довідки: Mahindra & Mahindra Limited - Індійський підрозділ Mahindra Group займається автомобілебудуванням, сільськогосподарським обладнанням, автомобільними комплектуючими і запчастинами. Компанія була організована в 1945 році як Mahindra & Mohammed, пізніше, в 1948 році компанію перейменували в Mahindra & Mahindra. На сьогоднішній день компанія є передовим виробником тракторів в світі.

Трактори Mahindra, серії 00 - надійні і універсальні машини, які призначені для виконання різних завдань: для первинної та вторинної обробки грунту, захисту рослин, збирання, сінокосіння, обмолоту, а також використовуються для навантаження і розвантаження. Високопродуктивний двигун і відмінна якість комплектуючих, легке перемикання синхронізованих передач з реверсом робить ці трактора невибагливими в роботі і обслуговуванні.

Основні особливості:

  • 4-х циліндровий двигун з турбонаддувом і водяним охолодженням, потужністю 80 і 92 к.с.,
  • запас крутного моменту 16%,
  • крутний момент 326 Нм,
  • коробка передач 12/12. Реверсивна муфта з синхронізатором коробки передач.
  • незалежний ВВП 540 об / хв,
  • надійна система з повним приводом забезпечить комфортну роботу в важких умовах експлуатації,
  • найвищий в класі вантажопідйомності.
  • захист посівів.
  • викошування.
  • транспортування і вантажні роботи.

Ідеально підходить для:

  • сільськогосподарської галузі - первинна і передпосівна обробка грунту,
  • тваринництва,
  • захист посівів,
  • транспортування,
  • для вантажно-розвантажувальних робіт,
  • комунальної галузі-погрузка, очищення, прибирання


ПОТУЖНИЙ І ЕФЕКТИВНИЙ ДВИГУН

Встановлені в даних тракторах двигуни з турбонаддувом пропонують споживачеві неперевершене поєднання продуктивності, низької витрати палива і надійності.

Двигуни розроблені з метою забезпечення плоскої кривої крутного моменту і створення максимального крутного моменту, що становить 326 Нм. Це гарантує максимальну ефективність використання, як Вома, так і тяги.

Паливна система виробництва компанії BOSH. Електрична система оснащена генератором LUСAS.

НАДІЙНА КОРОБКА ПЕРЕДАЧ

Синхронізована коробка передач забезпечує легке перемикання на ходу. Стандартна система передач 12/12 дозволяє збільшити до максимуму ефективність функціонування, забезпечуючи широкий діапазон швидкостей. Спеціальний лівобічний синхронізований перемикач забезпечує плавне управління і, в результаті, максимальну продуктивність під час інтенсивної експлуатації трактора. Задня вісь оснащена великими дисковими гальмами з масляним охолодженням, а також потужними внутрішніми планетарними редукторами, що гарантують міцність, безпеку і надійність.

Простора кабіна і не потребує зусиль управління зчепленням

Механізм перемикання передач з боковим зміщенням в поєднанні з зручно розташованими педалями гальма і зчеплення забезпечують комфорт і просторість. Герметичність кабіни з максимальною оглядовістю задовольнить найвишуканішого споживача.

Подвійне зчеплення, яке не потребує зусиль, являє собою простий і надійний блок, що забезпечує плавне включення. Металокерамічні диски великого діаметру забезпечують довгий термін служби і достатню площу для ефективної передачі потужності.

Надміцний передній міст

У моделі 4WD передній міст балочного типу DANA (Італія) з диференціалом обмеженого прослизання забезпечує додаткову тягову потужність при роботі у важких грунтових умовах. Планетарний редуктор дозволяє створити високу динамічну вантажопідйомність, він призначений для забезпечення максимальної продуктивності під час експлуатації трактора. Задній міст має великі дискові гальма і посилені планетарні редуктори для міцності, безпеки і надійності.

Гідравліка, навісна система кріплення в 3 точках і допоміжні дистанційно керовані клапани

Міцна система трехточечной навішування реалізована на основі підйомних штанг і стабілізаторів, призначених для безперешкодного приєднання робочого обладнання. Трактор оснащений стандартним допоміжним дистанційно керованим клапаном, необхідним для роботи з різним гідравлічним робочим обладнанням.

КАБІНА ОПЕРАТОРА

Оглядова і сучасна кабіна турецького виробництва створить комфортні умови для роботи оператора.

З усіх питань телефонуйте 067 510 41 00.