Всі новини

Трубоукладчики SHANTUI

23.01.2019

Трубоукладчики Shantui (Шантуй) виробляються в Китаї компанією Shantui Construction Machinery Co., Ltd. Компанія Shantui виробляє широкий спектр будівельної спецтехніки і входить до рейтингу 500 провідних машинобудівних підприємств Китаю.

Створення спільного підприємства Komatsu-Shantui Engineering Machinery Co., Ltd. і застосування технологій Komatsu дозволяє виробляти будівельну спецтехніку, що відповідає сучасним вимогам.

Центр спеціальної техніки Альфатех представляє трубоукладчики Shantui (Шантуй) в чотирьох модифікаціях, а саме: Shantui SP70Y, SP45Y, SP25Y і SP90Y

Особливості китайських гідравлічних трубоукладачів Shantui SP - це пропорційний контроль тиску забезпечує легкість і хорошу пристосованість при роботі. Управління стрілою і крюком здійснюється за допомогою однієї ручки.

Чудова стійкість ходової частини трубоукладника Shantui в рівній мірі гарантується жорстким з'єднанням між рамою гусеничного візка і рамою машини, подовженими і більш широкими черевиками гусеничного ланцюга, і противагою.

Можливість швидкого спуску гака дозволяє захистити людей і машину в екстреній ситуації. Автоматичний обмежувач моменту (встановлюється по додатковому замовленню) здатний показувати кут і виліт стріли, висоту підйому гака і піднімається вага. Крім того, даний пристрій може автоматично сповіщати оператора і обмежувати роботу, якщо навантаження перевищує максимально допустиме значення.

Електронний пристрій моніторингу, встановлене на шасі, контролює процес роботи і дозволяє отримати автоматичне оповіщення у разі аварійної ситуації.

Китайський трубоукладач Shantui зручний для транспортування, оскільки стріла і противагу легко демонітруются і встановлюються. Стрілу і противагу можна швидко і легко встановити прямо на місці роботи.

Трубоукладач Shantui SP25Y з недавнього часу працює на одному з найбільших підприємств України. Модель SP25Y розроблена і виготовлені компанією SHANTUI із застосуванням чутливих до навантажень гідравлічних систем, систем захисту від перевантажень і ряду передових технологій світового рівня з урахуванням характеристик і умов експлуатації трубоукладача, являють собою спеціальні машини для укладання труб. Максимальна вантажопідйомність даних трубоукладачів становить 25 тонн.

Є питання - 067 541 11 11